HYGIENA ALIMENTORUM XLI - New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Type of event: | Conference › With international participation |
---|---|
Event dates: | 21.11.2021 - 23.11.2021 |
Event location: | Hotel Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry |
Organizer: | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín |
Professional sponsor of event: | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín |
Held under the auspices of: | Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky |
Link to conference site: | https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK# |
Keywords: | quality and safety of meat and meat products |
Working languages: | English |
The main objective
Organisers and Co-organisers of the conference are pleased to invite you to the 41th annual International scientific conference HYGIENA ALIMENTORUM XLI with topic “New trends in improving the quality and safety of meat and meat products”, which will be held on November 21 – 23, 2021 in Hotel Patria **** – Štrbské Pleso in High Tatras, Slovak Republic. The competition „Best selected dried meat product“ is also part of conference.
Next information
Organizátori
UNIVERZITA VETERINÁRSKEHO LEKÁRSTVA A FARMÁCIE V KOŠICIACH
KATEDRA HYGIENY A TECHNOLÓGIE POTRAVÍN
ŠTÁTNA VETERINÁRNA A POTRAVINOVÁ SPRÁVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY
NÁRODNÝ KONTAKTNÝ BOD PRE VEDECKÚ A TECHNICKÚ SPOLUPRÁCU S EFSA
SLOVENSKÝ ZVÄZ SPRACOVATEĽOV MÄSA
SLOVENSKÁ SPOLOČNOSŤ PRE POĽNOHOSPODÁRSKE, LESNÍCKE, POTRAVINÁRSKE A VETERINÁRSKE VEDY PRI SAV V BRATISLAVE
Ďalšie informácie o medzinárodnej vedeckej konferencii budú k dispozícií priebežne na web stránke konferencie https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK#
Last update: 03.05.2021 17:08