HYGIENA ALIMENTORUM XLI - Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 21.11.2021 - 23.11.2021 |
Miesto podujatia: | Hotel Patria **** Štrbské Pleso, Vysoké Tatry |
Usporiadateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín |
Odborný gestor podujatia: | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny a technológie potravín |
Konané pod záštitou: | Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky |
Odkaz na stránku konferencie: | https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK# |
Kľúčové slová: | kvalita a zdravotná bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov |
Rokovací jazyk: | Anglický |
Hlavný cieľ
Organizátor a spoluorganizátori konferencie si Vás dovoľujú srdečne pozvať na 41. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM s témou „Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov“, ktorý sa uskutoční v novom termíne 21. – 23. novembra 2021 v Hoteli Patria **** Štrbské Pleso vo Vysokých Tatrách.
Súčasťou konferencie bude aj „Súťaž o najlepší vybraný trvanlivý mäsový výrobok konferencie“.
Ďalšie informácie
Organizátori
UNIVERZITA VETERINÁRSKEHO LEKÁRSTVA A FARMÁCIE V KOŠICIACH
KATEDRA HYGIENY A TECHNOLÓGIE POTRAVÍN
ŠTÁTNA VETERINÁRNA A POTRAVINOVÁ SPRÁVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY
NÁRODNÝ KONTAKTNÝ BOD PRE VEDECKÚ A TECHNICKÚ SPOLUPRÁCU S EFSA
SLOVENSKÝ ZVÄZ SPRACOVATEĽOV MÄSA
SLOVENSKÁ SPOLOČNOSŤ PRE POĽNOHOSPODÁRSKE, LESNÍCKE, POTRAVINÁRSKE A VETERINÁRSKE VEDY PRI SAV V BRATISLAVE
Ďalšie informácie o medzinárodnej vedeckej konferencii budú k dispozícií priebežne na web stránke konferencie https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?page_id=494&lang=sk_SK#
Posledná aktualizácia: 03.05.2021 17:08