Nájdených 17 študijných programov
-
-
Potraviny, výživa, kozmetika (konverzný)
(denná, Bc.)Bakalársky študijný program pripravuje absolventov na vykonávanie základných odborných činností vo sfére produkcie a hodnotenia potravín a kozmetických výrobkov pri rešpektovaní pravidiel racionálnej…
-
Potraviny, výživa, kozmetika
(denná, Bc.)Bakalársky študijný program pripravuje absolventov na vykonávanie základných odborných činností vo sfére produkcie a hodnotenia potravín a kozmetických výrobkov pri rešpektovaní pravidiel racionálnej…
-
Chémia a technológia požívatín
(externá, PhD.)Študijný program poskytuje absolventovi doktorandského štúdia hlboké špecializované poznatky zo zvolených oblastí chémie, fyziky a analýzy potravín, jednotkových procesov v potravinárstve,…
-
Chémia a technológia požívatín
(denná, PhD., Anglický)Študijný program poskytuje absolventovi doktorandského štúdia hlboké špecializované poznatky zo zvolených oblastí chémie, fyziky a analýzy potravín, jednotkových procesov v potravinárstve,…
-
Potraviny, hygiena, kozmetika
(denná, Ing.)Študijný program poskytuje absolventom inžinierskeho štúdia teoretické i praktické znalosti z potravinárskej mikrobiológie, potravinárskeho inžinierstva, konzervovania a balenia potravín, ako aj…
-
Chémia a technológia požívatín
(denná, PhD.)Študijný program poskytuje absolventovi doktorandského štúdia hlboké špecializované poznatky zo zvolených oblastí chémie, fyziky a analýzy potravín, jednotkových procesov v potravinárstve,…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Ing., Anglický)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Technológia potravín
(denná, Ing.)Absolvent študijného programu Technológia potravín využíva poznatky zo súčasného stavu vedeckého poznania v oblasti analytických metód hodnotenia kvality surovín a potravín, mikrobiológie potravín,…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Ing.)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín /2014/
(externá, Bc.)Absolvent ovláda problematiku všeobecných hygienických požiadaviek na podmienky, ktoré musia potravinárske podniky, sklady a predajne splniť, špeciálne hygienické požiadavky na hygienu výroby…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín /2014/
(externá, Ing.)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Technológia potravín (2014)
(externá, PhD.)Absolvent je pripravený na samostatnú tvorivú vedeckú činnosť a súvisiace aktivity v oblasti agropotravinárskeho výskumu, vývoja a vzdelávania. Ovláda najnovšie vedecké metódy základného i…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Bc.)Absolvent ovláda problematiku všeobecných hygienických požiadaviek na podmienky, ktoré musia potravinárske podniky, sklady a predajne splniť, špeciálne hygienické požiadavky na hygienu výroby…
-
Potraviny a technológie v gastronómii
(denná, Bc.)Absolvent profesijného študijného programu Potraviny a technológie v gastronómii ovláda problematiku zásad správnej výrobnej praxe a správnej hygienickej praxe na všetkých stupňoch výroby,…
-
Technológia potravín
(denná, PhD.)Absolvent je pripravený na samostatnú tvorivú vedeckú činnosť a súvisiace aktivity v oblasti agropotravinárskeho výskumu, vývoja a vzdelávania. Ovláda najnovšie vedecké metódy základného i…
-
Chémia a technológia požívatín
(externá, PhD., Anglický)Študijný program poskytuje absolventovi doktorandského štúdia hlboké špecializované poznatky zo zvolených oblastí chémie, fyziky a analýzy potravín, jednotkových procesov v potravinárstve,…