Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického

Basic informations

Thematic area: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Project name (Slovak): Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického

Project name (English): Transformation of study program Safety and food control into English language

Start of project: 2013

End of project: 2014

Condition of project: Ukončený

Project number: 032SPU-4/2013

Project leader: doc. Ing. Helena Frančáková, CSc.

University: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Department: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku

Projekt riešil prípravu pedagogickej dokumentácie a štúdijnej lietaratúry ŠP Bezpčenosť a kontrola potravín II. stupeň v anglickom jazyku. Štúdijný plán bol pripravený v zmysle požiadaviek ECTS s cieľom zvýšenia zahraničnej mobility študentov, ako aj záujmu zahraničných a slovenských študentov študovať celý ŠP v anglickom jazyku.

Description of original results of the project in English

Project solved preparation of pedagogical documentation and study literature of the study program "Safety and food control" into English language. Study plan was prepared according to requirements of ECTS aiming to increase posibilities of student´s foreign mobility as well as interest of foreign and Slovak students to study all this program in English language.

Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA

Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA Capital expenditures in €
Drawn in year 2013 8 670,53 0,00
Drawn in year 2014 9 979,00 0,00
Pumped for the entire period of the project 18 649,53 0,00

List of project outcomes for the entire solution

Publishing activity

Category code Specific output, name (ISBN, number of pages a i.)
AFA 978-953-7005-34-4
AFE 978-953-7005-34-4
BCI V. Vietoris -Food Statistics (Sensometrics) using R, 978-80-552-1096-4, počet strán 145
BCI M. Angelovičová, S. Kunová-Risk assessment, 978-80-552-1095-7, počet strán 165
BCI M. Fikselová a kol. - Health Safety Aspect of Foodstuffs, 978-80-552-1163-3, počet strán 113
BCI M. Solgajová (Líšková) - Technology of Foodstuffs of Plant Origin, 978-80-552-1212-8, počet strán 142.
BCI E. Ivanišová - Bioactive Compounds of Foodstuffs, 978-80-552-1264-7, počet strán 95
GII H. Frančáková, D. Tančinová - Pedagogical documentation, počet strán 60

Final evaluation of the commission KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter