Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického
Basic informations
Thematic area: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Project name (Slovak): Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického
Project name (English): Transformation of study program Safety and food control into English language
Start of project: 2013
End of project: 2014
Condition of project: Ukončený
Project number: 032SPU-4/2013
Project leader: doc. Ing. Helena Frančáková, CSc.
University: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Department: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku
Projekt riešil prípravu pedagogickej dokumentácie a štúdijnej lietaratúry ŠP Bezpčenosť a kontrola potravín II. stupeň v anglickom jazyku. Štúdijný plán bol pripravený v zmysle požiadaviek ECTS s cieľom zvýšenia zahraničnej mobility študentov, ako aj záujmu zahraničných a slovenských študentov študovať celý ŠP v anglickom jazyku.
Description of original results of the project in English
Project solved preparation of pedagogical documentation and study literature of the study program "Safety and food control" into English language. Study plan was prepared according to requirements of ECTS aiming to increase posibilities of student´s foreign mobility as well as interest of foreign and Slovak students to study all this program in English language.
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA | Capital expenditures in € | |
---|---|---|
Drawn in year 2013 | 8 670,53 | 0,00 |
Drawn in year 2014 | 9 979,00 | 0,00 |
Pumped for the entire period of the project | 18 649,53 | 0,00 |
List of project outcomes for the entire solution
Publishing activity
Category code | Specific output, name (ISBN, number of pages a i.) |
---|---|
AFA | 978-953-7005-34-4 |
AFE | 978-953-7005-34-4 |
BCI | V. Vietoris -Food Statistics (Sensometrics) using R, 978-80-552-1096-4, počet strán 145 |
BCI | M. Angelovičová, S. Kunová-Risk assessment, 978-80-552-1095-7, počet strán 165 |
BCI | M. Fikselová a kol. - Health Safety Aspect of Foodstuffs, 978-80-552-1163-3, počet strán 113 |
BCI | M. Solgajová (Líšková) - Technology of Foodstuffs of Plant Origin, 978-80-552-1212-8, počet strán 142. |
BCI | E. Ivanišová - Bioactive Compounds of Foodstuffs, 978-80-552-1264-7, počet strán 95 |
GII | H. Frančáková, D. Tančinová - Pedagogical documentation, počet strán 60 |
Final evaluation of the commission KEGA
Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).