Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického

Názov projektu (anglický): Transformation of study program Safety and food control into English language

Začiatok riešenia projektu: 2013

Koniec riešenia projektu: 2014

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 032SPU-4/2013

Vedúci projektu: doc. Ing. Helena Frančáková, CSc.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku

Projekt riešil prípravu pedagogickej dokumentácie a štúdijnej lietaratúry ŠP Bezpčenosť a kontrola potravín II. stupeň v anglickom jazyku. Štúdijný plán bol pripravený v zmysle požiadaviek ECTS s cieľom zvýšenia zahraničnej mobility študentov, ako aj záujmu zahraničných a slovenských študentov študovať celý ŠP v anglickom jazyku.

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v anglickom jazyku

Project solved preparation of pedagogical documentation and study literature of the study program "Safety and food control" into English language. Study plan was prepared according to requirements of ECTS aiming to increase posibilities of student´s foreign mobility as well as interest of foreign and Slovak students to study all this program in English language.

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané v roku 2013 8 670,53 0,00
Čerpané v roku 2014 9 979,00 0,00
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 18 649,53 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
AFA 978-953-7005-34-4
AFE 978-953-7005-34-4
BCI V. Vietoris -Food Statistics (Sensometrics) using R, 978-80-552-1096-4, počet strán 145
BCI M. Angelovičová, S. Kunová-Risk assessment, 978-80-552-1095-7, počet strán 165
BCI M. Fikselová a kol. - Health Safety Aspect of Foodstuffs, 978-80-552-1163-3, počet strán 113
BCI M. Solgajová (Líšková) - Technology of Foodstuffs of Plant Origin, 978-80-552-1212-8, počet strán 142.
BCI E. Ivanišová - Bioactive Compounds of Foodstuffs, 978-80-552-1264-7, počet strán 95
GII H. Frančáková, D. Tančinová - Pedagogical documentation, počet strán 60

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter