Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Názov projektu (slovenský): Transofmácia študíjneho programu Bezpečnosť a kontrola potravín do jazyka anglického
Názov projektu (anglický): Transformation of study program Safety and food control into English language
Začiatok riešenia projektu: 2013
Koniec riešenia projektu: 2014
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 032SPU-4/2013
Vedúci projektu: doc. Ing. Helena Frančáková, CSc.
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku
Projekt riešil prípravu pedagogickej dokumentácie a štúdijnej lietaratúry ŠP Bezpčenosť a kontrola potravín II. stupeň v anglickom jazyku. Štúdijný plán bol pripravený v zmysle požiadaviek ECTS s cieľom zvýšenia zahraničnej mobility študentov, ako aj záujmu zahraničných a slovenských študentov študovať celý ŠP v anglickom jazyku.
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v anglickom jazyku
Project solved preparation of pedagogical documentation and study literature of the study program "Safety and food control" into English language. Study plan was prepared according to requirements of ECTS aiming to increase posibilities of student´s foreign mobility as well as interest of foreign and Slovak students to study all this program in English language.
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané v roku 2013 | 8 670,53 | 0,00 |
Čerpané v roku 2014 | 9 979,00 | 0,00 |
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 18 649,53 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
AFA | 978-953-7005-34-4 |
AFE | 978-953-7005-34-4 |
BCI | V. Vietoris -Food Statistics (Sensometrics) using R, 978-80-552-1096-4, počet strán 145 |
BCI | M. Angelovičová, S. Kunová-Risk assessment, 978-80-552-1095-7, počet strán 165 |
BCI | M. Fikselová a kol. - Health Safety Aspect of Foodstuffs, 978-80-552-1163-3, počet strán 113 |
BCI | M. Solgajová (Líšková) - Technology of Foodstuffs of Plant Origin, 978-80-552-1212-8, počet strán 142. |
BCI | E. Ivanišová - Bioactive Compounds of Foodstuffs, 978-80-552-1264-7, počet strán 95 |
GII | H. Frančáková, D. Tančinová - Pedagogical documentation, počet strán 60 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).