Letná škola Bezpečnosti potravín

Basic informations

Thematic area: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní

Project name (Slovak): Letná škola Bezpečnosti potravín

Project name (English): Summer school of Food safety

Start of project: 2011

End of project: 2013

Condition of project: Ukončený

Project number: 049SPU-4/2011

Project leader: prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

University: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Department: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku

 

 

Projekt Letná škola Bezpečnosti potravín mal edukačný charakter. Jeho cieľom bolo organizovať vzdelávaciu aktivitu podľa požiadaviek uchádzačov. V rokoch 2011 – 2013 boli zorganizované tri letné školy bezpečnosti potravín. Spolu bolo prezentovaných 69 prednášok v ôsmich blokoch. Spolu sa zúčastnilo 58 účastníkov  - učiteľov stredných škôl potravinárskeho zamerania. Ako doplňujúca literatúra bola vydaná odborná monografia Sprievodca svetom potravín. Výsledkom riešenia projektu je aj popularizácia problematiky bezpečnosti potravín.

Description of original results of the project in English

 

 

Project Summer School on Food Safety was of educational nature. Its aim was to organize training activity as required by participants. During the years 2011 - 2013 three summer schools on food safety were organized. In eight blocks 69 lectures were presented. Altogether 58 participants attended as teachers of secondary schools focused on food industry. As additional literature was published monograph named “Sprievodca svetom potravín“. The result of the project is the popularization of the food safety issue.

Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA

Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA Capital expenditures in €
Drawn in year 2011 4 515,00 0,00
Drawn in year 2012 9 180,00 0,00
Drawn in year 2013 12 298,08 0,00
Pumped for the entire period of the project 25 993,08 0,00

List of project outcomes for the entire solution

Publishing activity

Category code Specific output, name (ISBN, number of pages a i.)
BAB Golian, J., Čapla, J., Zajác, P., Babička, Ľ.: 2013 Sprievodca svetom potravín, Nitra 2013, 140 s.,ISBN 978-80-552-0986-9

Final evaluation of the commission KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter