Letná škola Bezpečnosti potravín

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní

Názov projektu (slovenský): Letná škola Bezpečnosti potravín

Názov projektu (anglický): Summer school of Food safety

Začiatok riešenia projektu: 2011

Koniec riešenia projektu: 2013

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 049SPU-4/2011

Vedúci projektu: prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku

 

 

Projekt Letná škola Bezpečnosti potravín mal edukačný charakter. Jeho cieľom bolo organizovať vzdelávaciu aktivitu podľa požiadaviek uchádzačov. V rokoch 2011 – 2013 boli zorganizované tri letné školy bezpečnosti potravín. Spolu bolo prezentovaných 69 prednášok v ôsmich blokoch. Spolu sa zúčastnilo 58 účastníkov  - učiteľov stredných škôl potravinárskeho zamerania. Ako doplňujúca literatúra bola vydaná odborná monografia Sprievodca svetom potravín. Výsledkom riešenia projektu je aj popularizácia problematiky bezpečnosti potravín.

Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v anglickom jazyku

 

 

Project Summer School on Food Safety was of educational nature. Its aim was to organize training activity as required by participants. During the years 2011 - 2013 three summer schools on food safety were organized. In eight blocks 69 lectures were presented. Altogether 58 participants attended as teachers of secondary schools focused on food industry. As additional literature was published monograph named “Sprievodca svetom potravín“. The result of the project is the popularization of the food safety issue.

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané v roku 2011 4 515,00 0,00
Čerpané v roku 2012 9 180,00 0,00
Čerpané v roku 2013 12 298,08 0,00
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 25 993,08 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
BAB Golian, J., Čapla, J., Zajác, P., Babička, Ľ.: 2013 Sprievodca svetom potravín, Nitra 2013, 140 s.,ISBN 978-80-552-0986-9

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter