Inovácia učebných textov a implementácia nových didaktických prostriedkov vo výučbe predmetu Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Basic informations
Thematic area: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní
Project name (Slovak): Inovácia učebných textov a implementácia nových didaktických prostriedkov vo výučbe predmetu Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Project name (English): Textbook innovation and implementation of New Didactic Resources in Teaching of Subject “Evaluation and Packaging of Raw Materials and Foods of Animal Origin”
Start of project: 2019
End of project: 2021
Condition of project: Ukončený
Project number: 027SPU-4/2019
Project leader: prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc.
University: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Department: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA | Capital expenditures in € | |
---|---|---|
Pumped for the entire period of the project | 36 299,00 | 0,00 |
List of project outcomes for the entire solution
Publishing activity
Category code | Specific output, name (ISBN, number of pages a i.) |
---|---|
ADF | ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - TKÁČOVÁ, Jana - LOPAŠOVSKÝ, Ľubomír - PAVELKOVÁ, Adriana. Biogenic amines as risk factors of food chain. In Archives of Ecotoxicology. ISSN 2644-4747, 2019, vol. 1, no. 1, s. 7-10. Dostupné na internete: <https://office.scicell.org/index.php/AE/article/view/44/16>. |
ADN | ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - TKÁČOVÁ, Jana - LOPAŠOVSKÝ, Ľubomír - PAVELKOVÁ, Adriana. Biogenic amines as risk factors of food chain. In Archives of Ecotoxicology. ISSN 2644-4747, 2019, vol. 1, no. 1, s. 7-10. Dostupné na internete: <https://office.scicell.org/index.php/AE/article/view/44/16>. |
AFC | ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - PAVELKOVÁ, Adriana - CÍSAROVÁ, Miroslava - TKÁČOVÁ, Jana - BOBKO, Marek - DUCKOVÁ, Viera - KROČKO, Miroslav. Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu. In Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. 1. vyd. 1 CD-ROM (196 s.). ISBN 978-80-7627-006-0. Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU, 2019, s. 19-24. |
ADN | HAŠČÍK, Peter - PAVELKOVÁ, Adriana - ARPÁŠOVÁ, Henrieta - ČUBOŇ, Juraj - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - KUNOVÁ, Simona. The effect of bee products and probiotic on meat performance of broiler chickens. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 9, no. 1, s. 88-92, online. Dostupné na internete: <https://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2019/07/jmbfs_1182_hascik.pdf>. |
AFD | HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Včelí vosk - z významu, z využitia v prostredí domácich spotrebiteľov. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 38-40. |
AFD | HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Medy - selektívne k niektorým biologicky hodnotným zložkám. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 33-34. |
AFD | HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Zo spektra možností domáceho zužitkovania jednotlivých druhov medu. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 35-37. |
ADN | Cubon, J., Hascik, P., Pavelkova, A, Tkacova, J., Hleba, L., Bucko, O., Jarosova, A., Cisarova, M. 2019. PROTEIN DEGRADATION AND FAT OXIDATION CHANGES IN SALTED MEAT PROCESSING. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 9(special), s. 376-379, |
ADN | Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178 |
ADD | Haščík, Peter (15%); Pavelková, Adriana (15%); Tkáčová, Jana (15%); Čuboň, Juraj (15%); Kačániová, Miroslava (15%); Habánová, Marta (15%); Mlyneková, Eva (10%): The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics. Cham : ISSN 1336-9563 |
AFC | Čuboň, Juraj (25%); Haščík, Peter (25%); Pavelková, Adriana (25%); Hleba, Lukáš (25%): Quality evaluation of traditional slovak steamed cheese korbačik. 2020 Brno : ISBN 978-80-7509-714-9 |
ADN | Pavelková, Adriana (10%); Haščík, Peter (10%); Kalafová, Anna (10%); Capcarová, Marcela (10%); Čuboň, Juraj (10%); Bučko, Ondřej (10%); Kačániová, Miroslava (10%); Hanusová, Emília (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. Nitra : ISSN 1338-5178 |
AAA | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Hlebová, Miroslava (20%); Hleba, Lukáš (20%); Bučko, Ondřej (20%); Kráčmar, Stanislav (%); Kunová, Simona (%): Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T. |
ADN | Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178 |
AFC | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Tkáčová, Jana (20%); Hleba, Lukáš (20%): Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0 |
AFC | Haščík, Peter (20%); Čech, Matej (16%); Pavelková, Adriana (16%); Čuboň, Juraj (16%); Kačániová, Miroslava (16%); Bobko, Marek (16%): Comparison of the chemical composition of selected meat kinds. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0 |
ADF | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (16%); Cviková, Petronela (16%); Pavelková, Adriana (16%); Hleba, Lukáš (16%); Kováčiková, Eva (16%): Biogenic amines in the different types of cheese. Mojzesovo : ISSN 2644-4747 |
ADN | Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178 |
ADN | Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178 |
ADN | Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178 |
AAA | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Hlebová, Miroslava (20%); Hleba, Lukáš (20%); Bučko, Ondřej (20%); Kráčmar, Stanislav (%); Kunová, Simona (%): Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T. |
AED | Čuboň, Juraj (17%); Haščík, Peter (17%); Hleba, Lukáš (17%); Hollý, Rastislav (17%); Jurenková, Michaela (17%); Hlebová, Miroslava (15%): Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny : materiál a metodika. 2020 Nitra : ISBN 978-80-552-2206-6 |
ADN | Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178 |
ADN | Haščík, Peter (13%); Pavelková, Adriana (13%); Tkáčová, Jana (13%); Čuboň, Juraj (13%); Bobko, Marek (12%); Kačániová, Miroslava (12%); Arpášová, Henrieta (12%); Čech, Matej (12%): The amino acid profile after addition of humic acids and phytobiotics into diet of broiler chicken. Nitra : ISSN 1337-0960 |
ADN | Pavelková, Adriana (10%); Haščík, Peter (10%); Kalafová, Anna (10%); Capcarová, Marcela (10%); Čuboň, Juraj (10%); Bučko, Ondřej (10%); Kačániová, Miroslava (10%); Hanusová, Emília (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. Nitra : ISSN 1338-5178 |
AFC | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Tkáčová, Jana (20%); Hleba, Lukáš (20%): Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0 |
ACB | Čuboň, Juraj (31%); Haščík, Peter (31%); Ducková, Viera (19%); Pavelková, Adriana (19%); Kráčmar, Stanislav (%); Vavrišínová, Klára (%): Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. |
ADC | Hlebová, Miroslava (60%); Hleba, Lukáš (20%); Medo, Juraj (5%); Kováčik, Anton (10%); Čuboň, Juraj (2.5%); Charousová, Ivana (0.5%); Uzsáková, Viktória (1%); Božik, Matěj (0.5%); Klouček, Pavel (0.5%): Antifungal and synergistic activities of some selected essential oils on the growth of significant indoor fungi of the genus Aspergillus. ISSN 1532-4117 |
ADC | Hlebová, Miroslava (47%); Hleba, Lukáš (15%); Medo, Juraj (10%); Uzsáková, Viktória (2%); Klouček, Pavel (0.5%); Božík, Matej (0.5%); Haščík, Peter (5%); Čuboň, Juraj (20%): Antifungal and antitoxigenic effects of selected essential oils in vapors on green coffee beans with impact on consumer acceptability. Bazilej : ISSN 2304-8158 |
ADN | Čuboň, Juraj (16%); Haščík, Peter (14%); Herc, Peter (14%); Hleba, Lukáš (14%); Hlebová, Miroslava (14%); Šimonová, Nikoleta (14%); Bučko, Ondřej (14%): The use of mutton in sausage production. Nitra : ISSN 1337-0960 |
ADF | Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Bobko, Marek (20%); Hleba, Lukáš (20%): Evaluation of the rabit carcass and meat quality. Nitra : ISSN 1338-0095 |
AAA | Čuboň, Juraj (20%); Herc, Peter (20%); Haščík, Peter (20%); Hleba, Lukáš (20%); Hlebová, Miroslava (20%). 2021. The meat quality of the genus sus. Vedecká monografia. 100 s. 2THETA, Český Tešín. ISBN 978-80-88279-08-9. |
Final evaluation of the commission KEGA
Splnil ciele výborne.