Inovácia učebných textov a implementácia nových didaktických prostriedkov vo výučbe predmetu Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní

Názov projektu (slovenský): Inovácia učebných textov a implementácia nových didaktických prostriedkov vo výučbe predmetu Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Názov projektu (anglický): Textbook innovation and implementation of New Didactic Resources in Teaching of Subject “Evaluation and Packaging of Raw Materials and Foods of Animal Origin”

Začiatok riešenia projektu: 2019

Koniec riešenia projektu: 2021

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 027SPU-4/2019

Vedúci projektu: prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 36 299,00 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
ADF ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - TKÁČOVÁ, Jana - LOPAŠOVSKÝ, Ľubomír - PAVELKOVÁ, Adriana. Biogenic amines as risk factors of food chain. In Archives of Ecotoxicology. ISSN 2644-4747, 2019, vol. 1, no. 1, s. 7-10. Dostupné na internete: <https://office.scicell.org/index.php/AE/article/view/44/16>.
ADN ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - TKÁČOVÁ, Jana - LOPAŠOVSKÝ, Ľubomír - PAVELKOVÁ, Adriana. Biogenic amines as risk factors of food chain. In Archives of Ecotoxicology. ISSN 2644-4747, 2019, vol. 1, no. 1, s. 7-10. Dostupné na internete: <https://office.scicell.org/index.php/AE/article/view/44/16>.
AFC ČUBOŇ, Juraj - HAŠČÍK, Peter - HLEBA, Lukáš - CVIKOVÁ, Petronela - PAVELKOVÁ, Adriana - CÍSAROVÁ, Miroslava - TKÁČOVÁ, Jana - BOBKO, Marek - DUCKOVÁ, Viera - KROČKO, Miroslav. Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu. In Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. 1. vyd. 1 CD-ROM (196 s.). ISBN 978-80-7627-006-0. Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU, 2019, s. 19-24.
ADN HAŠČÍK, Peter - PAVELKOVÁ, Adriana - ARPÁŠOVÁ, Henrieta - ČUBOŇ, Juraj - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - KUNOVÁ, Simona. The effect of bee products and probiotic on meat performance of broiler chickens. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 9, no. 1, s. 88-92, online. Dostupné na internete: <https://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2019/07/jmbfs_1182_hascik.pdf>.
AFD HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Včelí vosk - z významu, z využitia v prostredí domácich spotrebiteľov. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 38-40.
AFD HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Medy - selektívne k niektorým biologicky hodnotným zložkám. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 33-34.
AFD HAŠČÍK, Peter - ČUBOŇ, Juraj - PAVELKOVÁ, Adriana - DVORSKÁ, E. Zo spektra možností domáceho zužitkovania jednotlivých druhov medu. In Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. 1. vyd. 158 s. ISBN 978-80-971784-8-2. Tokaj. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 35-37.
ADN Cubon, J., Hascik, P., Pavelkova, A, Tkacova, J., Hleba, L., Bucko, O., Jarosova, A., Cisarova, M. 2019. PROTEIN DEGRADATION AND FAT OXIDATION CHANGES IN SALTED MEAT PROCESSING. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 9(special), s. 376-379,
ADN Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178
ADD Haščík, Peter (15%); Pavelková, Adriana (15%); Tkáčová, Jana (15%); Čuboň, Juraj (15%); Kačániová, Miroslava (15%); Habánová, Marta (15%); Mlyneková, Eva (10%): The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics. Cham : ISSN 1336-9563
AFC Čuboň, Juraj (25%); Haščík, Peter (25%); Pavelková, Adriana (25%); Hleba, Lukáš (25%): Quality evaluation of traditional slovak steamed cheese korbačik. 2020 Brno : ISBN 978-80-7509-714-9
ADN Pavelková, Adriana (10%); Haščík, Peter (10%); Kalafová, Anna (10%); Capcarová, Marcela (10%); Čuboň, Juraj (10%); Bučko, Ondřej (10%); Kačániová, Miroslava (10%); Hanusová, Emília (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. Nitra : ISSN 1338-5178
AAA Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Hlebová, Miroslava (20%); Hleba, Lukáš (20%); Bučko, Ondřej (20%); Kráčmar, Stanislav (%); Kunová, Simona (%): Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T.
ADN Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178
AFC Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Tkáčová, Jana (20%); Hleba, Lukáš (20%): Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0
AFC Haščík, Peter (20%); Čech, Matej (16%); Pavelková, Adriana (16%); Čuboň, Juraj (16%); Kačániová, Miroslava (16%); Bobko, Marek (16%): Comparison of the chemical composition of selected meat kinds. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0
ADF Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (16%); Cviková, Petronela (16%); Pavelková, Adriana (16%); Hleba, Lukáš (16%); Kováčiková, Eva (16%): Biogenic amines in the different types of cheese. Mojzesovo : ISSN 2644-4747
ADN Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178
ADN Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178
ADN Čuboň, Juraj (10%); Haščík, Peter (10%); Hleba, Lukáš (10%); Cviková, Petronela (10%); Pavelková, Adriana (10%); Capcarová, Marcela (10%); Císarová, Miroslava (10%); Ševelová, Martina (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. Nitra : ISSN 1338-5178
AAA Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Hlebová, Miroslava (20%); Hleba, Lukáš (20%); Bučko, Ondřej (20%); Kráčmar, Stanislav (%); Kunová, Simona (%): Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T.
AED Čuboň, Juraj (17%); Haščík, Peter (17%); Hleba, Lukáš (17%); Hollý, Rastislav (17%); Jurenková, Michaela (17%); Hlebová, Miroslava (15%): Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny : materiál a metodika. 2020 Nitra : ISBN 978-80-552-2206-6
ADN Haščík, Peter (12%); Čech, Matej (11%); Čuboň, Juraj (11%); Bobko, Marek (11%); Arpášová, Henrieta (11%); Pavelková, Adriana (11%); Kačániová, Miroslava (11%); Tkáčová, Jana (11%); Čeryová, Natália (11%): Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. Nitra : ISSN 1338-5178
ADN Haščík, Peter (13%); Pavelková, Adriana (13%); Tkáčová, Jana (13%); Čuboň, Juraj (13%); Bobko, Marek (12%); Kačániová, Miroslava (12%); Arpášová, Henrieta (12%); Čech, Matej (12%): The amino acid profile after addition of humic acids and phytobiotics into diet of broiler chicken. Nitra : ISSN 1337-0960
ADN Pavelková, Adriana (10%); Haščík, Peter (10%); Kalafová, Anna (10%); Capcarová, Marcela (10%); Čuboň, Juraj (10%); Bučko, Ondřej (10%); Kačániová, Miroslava (10%); Hanusová, Emília (10%); Tkáčová, Jana (10%); Bobko, Marek (10%): Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. Nitra : ISSN 1338-5178
AFC Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Tkáčová, Jana (20%); Hleba, Lukáš (20%): Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc. 2020 Brno : ISBN 978-80-7627-006-0
ACB Čuboň, Juraj (31%); Haščík, Peter (31%); Ducková, Viera (19%); Pavelková, Adriana (19%); Kráčmar, Stanislav (%); Vavrišínová, Klára (%): Hodnotenie a balenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu.
ADC Hlebová, Miroslava (60%); Hleba, Lukáš (20%); Medo, Juraj (5%); Kováčik, Anton (10%); Čuboň, Juraj (2.5%); Charousová, Ivana (0.5%); Uzsáková, Viktória (1%); Božik, Matěj (0.5%); Klouček, Pavel (0.5%): Antifungal and synergistic activities of some selected essential oils on the growth of significant indoor fungi of the genus Aspergillus. ISSN 1532-4117
ADC Hlebová, Miroslava (47%); Hleba, Lukáš (15%); Medo, Juraj (10%); Uzsáková, Viktória (2%); Klouček, Pavel (0.5%); Božík, Matej (0.5%); Haščík, Peter (5%); Čuboň, Juraj (20%): Antifungal and antitoxigenic effects of selected essential oils in vapors on green coffee beans with impact on consumer acceptability. Bazilej : ISSN 2304-8158
ADN Čuboň, Juraj (16%); Haščík, Peter (14%); Herc, Peter (14%); Hleba, Lukáš (14%); Hlebová, Miroslava (14%); Šimonová, Nikoleta (14%); Bučko, Ondřej (14%): The use of mutton in sausage production. Nitra : ISSN 1337-0960
ADF Čuboň, Juraj (20%); Haščík, Peter (20%); Pavelková, Adriana (20%); Bobko, Marek (20%); Hleba, Lukáš (20%): Evaluation of the rabit carcass and meat quality. Nitra : ISSN 1338-0095
AAA Čuboň, Juraj (20%); Herc, Peter (20%); Haščík, Peter (20%); Hleba, Lukáš (20%); Hlebová, Miroslava (20%). 2021. The meat quality of the genus sus. Vedecká monografia. 100 s. 2THETA, Český Tešín. ISBN 978-80-88279-08-9.

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele výborne.

Filter

Filter