Inovácia vzdelávania predmetu Biochemické technológie vo vzťahu k novému študijnému odboru a programu Agrobiotechnológie.
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Názov projektu (slovenský): Inovácia vzdelávania predmetu Biochemické technológie vo vzťahu k novému študijnému odboru a programu Agrobiotechnológie.
Názov projektu (anglický): Inovation of education of subject Biochemical Technology in relation to new study branch and programme Agrobiotechnology.
Začiatok riešenia projektu: 2016
Koniec riešenia projektu: 2018
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 020SPU-4/2016
Vedúci projektu: doc. RNDr. Dana Urminská, CSc.
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 27 217,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
ACB | Dana Urminská, Milan Chňapek, Martin Vivodík: Biochemické technológie. 2018, Vydavateľstvo SPU v Nitre, ISBN 978-80-552-1919-6 |
ADD | B. Mickowska, K. Romanová, P. Socha, D. Urminská, 2018. Reduction of Immunoreactivity of wheat and rye prolamins by Flavourzyme proteolysis. In: J. Food Nutrition Research, vol 57, 2018, No. 3, pp. 307 - 314 |
ADD | B. Mickowska, K. Romanová, D. Urminská, 2018. Reduction of Immunoreactivity of rye and wheat prolamins by Lactobacilli and Flavourzyme proteolysis during sourdough fermentation - a way to obtain low-gluten bread. In: J. Food Nutrition Research - accepted manuscript |
ADN | Romanová, Kvetoslava (50%); Urminská, Dana (50%): Potential of Lactobacillus plantarum CCM 3627 and Lactobacillus brevis CCM 1815 for fermentation of cereal substrates. 2017 Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting, ISSN 1337-0960 |
ADN | Tomka, Marián (25%); Urminská, Dana (25%); Chňapek, Milan (25%); Gálová, Zdenka (25%): Potential of selected SSR markers for identification of malting barley genotypes. 2017 Nitra : Slovak University of Agriculture, ISSN 1338-5178 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).