Inovácia vzdelávania predmetu Biochemické technológie vo vzťahu k novému študijnému odboru a programu Agrobiotechnológie.

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Inovácia vzdelávania predmetu Biochemické technológie vo vzťahu k novému študijnému odboru a programu Agrobiotechnológie.

Názov projektu (anglický): Inovation of education of subject Biochemical Technology in relation to new study branch and programme Agrobiotechnology.

Začiatok riešenia projektu: 2016

Koniec riešenia projektu: 2018

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 020SPU-4/2016

Vedúci projektu: doc. RNDr. Dana Urminská, CSc.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 27 217,00 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
ACB Dana Urminská, Milan Chňapek, Martin Vivodík: Biochemické technológie. 2018, Vydavateľstvo SPU v Nitre, ISBN 978-80-552-1919-6
ADD B. Mickowska, K. Romanová, P. Socha, D. Urminská, 2018. Reduction of Immunoreactivity of wheat and rye prolamins by Flavourzyme proteolysis. In: J. Food Nutrition Research, vol 57, 2018, No. 3, pp. 307 - 314
ADD B. Mickowska, K. Romanová, D. Urminská, 2018. Reduction of Immunoreactivity of rye and wheat prolamins by Lactobacilli and Flavourzyme proteolysis during sourdough fermentation - a way to obtain low-gluten bread. In: J. Food Nutrition Research - accepted manuscript
ADN Romanová, Kvetoslava (50%); Urminská, Dana (50%): Potential of Lactobacillus plantarum CCM 3627 and Lactobacillus brevis CCM 1815 for fermentation of cereal substrates. 2017 Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting, ISSN 1337-0960
ADN Tomka, Marián (25%); Urminská, Dana (25%); Chňapek, Milan (25%); Gálová, Zdenka (25%): Potential of selected SSR markers for identification of malting barley genotypes. 2017 Nitra : Slovak University of Agriculture, ISSN 1338-5178

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter