Inovácia predmetov hodnotenia potravín pre potreby problémovo/projektovo orientovanej výuky.
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní
Názov projektu (slovenský): Inovácia predmetov hodnotenia potravín pre potreby problémovo/projektovo orientovanej výuky.
Názov projektu (anglický): Innovation of food evaluation based subjects to Problem/Project Oriented Teaching lectures.
Začiatok riešenia projektu: 2019
Koniec riešenia projektu: 2021
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 045SPU-4/2019
Vedúci projektu: doc. Ing. Vladimir Vietoris, PhD.
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 23 453,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
BCI | Senzorická analýza potravín (skriptá. ISBN 978-80-552-2402-2, 98 strán ) |
BCI | Senzometrika a IT v Potravinárstve (Návody na cvičenia ISBN: 978-80-552-2451-0, 136 strán) |
BCI | Výroba tradičných jedál (Skriptá, ISBN: 978-80-552-2454-1, 88 strán) |
BAB | Metodická príručka vedenia problémovo/projektovo orientovanej výuky. (Príručka, ISBN: 978-80-552-2454-1, 43 strán) |
Iné výstupy (napr. e-learning, webové stránky, virtuálne laboratórium, školenia, kurzy, workshop a pod.)
Názov výstupu | Opis výstupu | Link |
---|---|---|
Moodle SPU Nitra | Predmet Senzorická analýza Potravín. | https://moodle.uniag.sk/course/view.php?id=411 |
Senzometrika a IT v Potravinárstve | Suplement pre predmet Senzometrika a IT v potravinárstve. | https://github.com/senzorika/sait |
GitHub SAIT | Repozitár štatistických kódov ku prípadovým štúdiám | https://github.com/senzorika/sait |
Moodle Senzorická analýza | E-learningový PBL modul pre senzorickú analýzu | https://moodle.uniag.sk/course/view.php?id=411 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele výborne.