Sustainability in Agriculture, Food Production and Food Technology in the Danube Region
Detail študijného programu
Kód: | 185187 |
---|---|
UIPŠ kód: | 2940T20 |
Vysoká škola: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Miesto štúdia: | |
Povolené miesta štúdia: | |
Zahraničná škola (spoločný ŠP): | Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1, Budapest, Hungary), Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1, Budapest, Hungary), Maďarsko; University of Natural Resources and Life Sciences (Gregor-Mendel-Straße 33, 1180 Vienna, Austria), University of Natural Resources and Life Sciences (Gregor-Mendel-Straße 33, 1180 Vienna, Austria), Rakúsko; University of Zagreb (Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb, Croatia), University of Zagreb (Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb, Croatia), Chorvátsko |
Forma štúdia: | denná |
Stupeň štúdia: | 2. |
Titul: | Master of Science, MSc. |
Dĺžka štúdia: | 2 |
Študijný odbor: | potravinárstvo |
Jazyky poskytovania: | anglický jazyk |
Profesijne orientovaný: | nie |
Spoločný študijný program: | áno |
Prvá akreditácia: | 31.07.2024 |
Akreditácia do: | |
Pozastavenie od: | |
Text rozhodnutia: | Slovenská akreditačná agentúra pre vysoké školstvo udeľuje akreditáciu študijného programu |
Dátum posledného vydaného rozhodnutia: | 25.07.2024 |
Číslo rozhodnutia: | 2024/29:564-OAC |
Rozhodnutia MŠVVaŠ SR
Dátum rozhodnutia: | 25.07.2024 |
---|---|
Číslo rozhodnutia: | 2024/29:564-OAC |
Text rozhodnutia: | Slovenská akreditačná agentúra pre vysoké školstvo udeľuje akreditáciu študijného programu |
Dátum právoplatnosti: | 31.07.2024 |
Dátum časového obmedzenia do: | |
Správa: | |
Sprievodný text: | Akreditácia študijného programu udelená na základe rozhodnutia Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo. |
Vysoká škola: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Študijný program: | Sustainability in Agriculture, Food Production and Food Technology in the Danube Region |
Študijný odbor: | potravinárstvo |
Študijný odbor: | |
Miesto štúdia: | |
Povolené miesta štúdia: |