Sustainability in Agriculture, Food Production and Food Technology in the Danube Region

Detail študijného programu

Kód: 185187
UIPŠ kód: 2940T20
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Miesto štúdia:
Povolené miesta štúdia:
Zahraničná škola (spoločný ŠP): Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1, Budapest, Hungary), Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1, Budapest, Hungary), Maďarsko; University of Natural Resources and Life Sciences (Gregor-Mendel-Straße 33, 1180 Vienna, Austria), University of Natural Resources and Life Sciences (Gregor-Mendel-Straße 33, 1180 Vienna, Austria), Rakúsko; University of Zagreb (Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb, Croatia), University of Zagreb (Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb, Croatia), Chorvátsko
Forma štúdia: denná
Stupeň štúdia: 2.
Titul: Master of Science, MSc.
Dĺžka štúdia: 2
Študijný odbor: potravinárstvo
Jazyky poskytovania: anglický jazyk
Profesijne orientovaný: nie
Spoločný študijný program: áno
Prvá akreditácia: 31.07.2024
Akreditácia do:
Pozastavenie od:
Text rozhodnutia: Slovenská akreditačná agentúra pre vysoké školstvo udeľuje akreditáciu študijného programu
Dátum posledného vydaného rozhodnutia: 25.07.2024
Číslo rozhodnutia: 2024/29:564-OAC

Rozhodnutia MŠVVaŠ SR

Dátum rozhodnutia: 25.07.2024
Číslo rozhodnutia: 2024/29:564-OAC
Text rozhodnutia: Slovenská akreditačná agentúra pre vysoké školstvo udeľuje akreditáciu študijného programu
Dátum právoplatnosti: 31.07.2024
Dátum časového obmedzenia do:
Správa:
Sprievodný text:

Akreditácia študijného programu udelená na základe rozhodnutia Slovenskej akreditačnej agentúry pre vysoké školstvo.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Študijný program: Sustainability in Agriculture, Food Production and Food Technology in the Danube Region
Študijný odbor: potravinárstvo
Študijný odbor:
Miesto štúdia:
Povolené miesta štúdia:

Späť