Inovácia učebných osnov a tvorba učebných textov z predmetu "Mikrobiológia a parazitológia"
Basic informations
TOP PROJECT
Thematic area: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Project name (Slovak): Inovácia učebných osnov a tvorba učebných textov z predmetu "Mikrobiológia a parazitológia"
Project name (English): Inovation of syllabus and production of textbooks of the subject "Microbiology and parasitology"
Start of project: 2012
End of project: 2014
Condition of project: Ukončený
Project number: 013SPU-4/2012
Project leader: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
University: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Department: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku
Primárnym cieľom projektu bola príprava a vydanie študijnej literatúry vo forme učebnice, ktorá bude využívaná pri výučbe predmetu Mikrobiológia a parazitológia. Uvedený cieľ bol splnený v plnom rozsahu a učebnica bude už aj prvý krát využitá pri výučbe predmetu v letnom semestri. Zároveň bol inovovaný obsah vybraných teoretických a praktických cvičení ako zavedenie molekulárnych metód pri identifikácii mikroorganizmov dôležitých v potravinárstve. Zlepšilo sa materiálne zabezpečenie využívané pri výučbe praktických cvičení. Ďalšie publikované výstupy poskytujú najnovšie vedecké poznatky z oblasti mikrobiológie. Počas riešenia projektu boli publikované vedecké práce – 14 publikácii vo vedeckých karentovaných časopisoch, 37 publikácii v domácich a zahraničných vedeckých časopisoch a 8 publikácii v recenzovaných zborníkoch z konferencií s medzinárodnou účasťou. Prínosom pre pedagogickú činnosť je nielen ich funkcia základného zdroja informácií, ale aj ich ďalšie konkrétne využitie pri vypracovaní záverečných prác študentov všetkých stupňov vysokoškolského vzdelávania. Vydané publikácie môžu slúžiť aj ako užitočná pomôcka pri práci v laboratóriách zaoberajúcich sa sledovaním patogénnych mikroorganizmov, vírusov a parazitov.
Description of original results of the project in English
The primary objective of the project was the preparation and publication of the educational literature in the form of a book that will be used in a teaching the subject Microbiology and parasitology. This objective was met in a full range and book will already use in a teaching for summer semester. Hereby it was upgraded the content of selected theoretical and practical exercises, such as the introduction of molecular methods for identification of important microorganisms in food. We have the better material provision used in the teaching process. Other published reports provide the latest scientific knowledge in the field of microbiology. During the project were published scientific papers - 14 publications in peer-reviewed scientific journals, 37 publications in national and international scientific journals and 8 publications in reviewed proceedings of international conferences. The benefits for education is not only a function of their basic source of information, but also the more specific use in the preparation of final works of students at all levels of higher education. Published publications may serve as a useful tool when working in laboratories involved in the monitoring of pathogenic microorganisms, viruses, and parasites.
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA | Capital expenditures in € | |
---|---|---|
Drawn in year 2012 | 14 353,39 | 0,00 |
Drawn in year 2013 | 10 985,12 | 0,00 |
Drawn in year 2014 | 16 163,49 | 0,00 |
Pumped for the entire period of the project | 41 502,00 | 0,00 |
List of project outcomes for the entire solution
Publishing activity
Category code | Specific output, name (ISBN, number of pages a i.) |
---|---|
ADC | Determination of wine microbiota using classical method, polymerase chain method and Step One Real-Time PCR during fermentation process / Miroslava Kačániová, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Miriam Kádasi Horáková, Martina Fikselová, Katarína Rovná. -- ilustr.In: Journal of environmental science and health. -- ISSN 0360-1234. -- Vol. 47, no. 6 (2012), s. 571-578. |
ADC | Microscopic fungi recovered from honey and their toxinogenity / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr.In: Journal of environmental science and health. -- ISSN 1093-4529. -- Vol. 47, no. 11 (2012), s. 1659-1664. |
ADC | In vitro and In vivo antimicrobial activity of propolis on the microbiota from gastrointestinal tract of chickens Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr.In: Journal of environmental science and health. -- ISSN 1093-4529. -- Vol. 47, (2012), s. 1665-1671. |
ADC | Chemical composition of the essential oils from the flower, leaf and stem of Lonicera japonica / Nedan Vukovic...[et al.]. -- ilustr.In: Natural Product Communications. -- ISSN 1336-0019. -- Vol. 7, no. 5 (2012), s. 641-644 |
ADC | The antimicrobial activity of honey, bee pollen loads and beeswax from Slovakia / Miroslava Kačániová... [et. al.]. -- tab.In: Archives of Biological Sciences. -- ISSN 0354-4664. -- ISSN 1821-4339. -- Vol. 64, no. 3 (2012), s. 927-934. |
ADE | Application of Reat-time PCR for rapid petection of Salmonella spp., Salmonella enterica ser. typhimurium and enteritidis on food samples of animal origin without pre enrichment and with pre-enrichment / Jaroslav Pochop...[et al.]. -- ilustr.In: Lucrari Stiintifice. -- ISSN 1221-5287. -- Vol. 45, no. 1 (2012), s. 341-345. |
ADE | Healthy farms in Slovakia: antibiotic sensitivity of Escherichia coli isolated from rectal swabs of chicken and ram/ Jaroslav Pochop...[et al.]. -- ilustr.In: Lucrari Stiintifice. -- ISSN 1221-5287. -- Vol. 45, no. 2 (2012), s. 127-132. |
ADF | Antibiotic resistance of Lactobacilli strains isolated from milk and milk products from Middle Slovakia [elektronický zdroj] / Lukáš Hleba...[et al.]. -- ilustr. -- Popis urobený 08.10.2012.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, no. 1 (2012), s. 253-262. |
ADF | Antimicrobial and antiradicals activity of Origanum vulgare L. and Thymus vulgaris essential oils [elektronický zdroj] / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr. -- Popis urobený 08.10.2012.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, no. 1 (2012), s. 263-271. |
ADF | Microbiological properties and antimicrobial effect of Slovakian and Polish honey having regard to the water activity and water content [elektronický zdroj] / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr. -- Popis urobený 08.10.2012.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, no. 1 (2012), s. 272-281. |
ADC | Tvrdá E., Kňažická Z., Lukáčová J., Schneidgenová M., Goc Z., Greń A., Szabó, Cs., Massányi P. and Lukáč N. (2013) The impact of lead and cadmium on selected motility, prooxidant and antioxidant parameters of bovine seminal plasma and spermatozoa. In: J. Evn. Sci. Health A, 2013, 48, p. 1292-1300. |
ADC | Tvrdá E., Lukáč N., Schneidgenová M., Lukáčová J., Szabó, Cs., Goc Z., Greń A. Massányi P. (2013) Impact of seminal chemical elements on the oxidative balance in bovine seminal plasma and spermatozoa. In J. Vet. Med., 2013, 2013, 1-8. |
ADC | KNAZICKA, Z. – LUKAC, N. – FORGACS, Zs. – TVRDA, E. – LUKACOVA, J. – SLIVKOVA, J. – BINKOWSKI, Ł. – MASSANYI, P. 2013. Effects of mercury on the steroidogenesis of human adrenocarcinoma (NCI-H295R) cell line. In Journal of Environmental Science and Health, Part A, roč. 48, 2013, s. 348-353. |
ADF | Tvrdá E., Lukáč N., Lukáčová J., Kňažická Z. and Massányi P. (2013) Stimulating and protective effects of vitamin E on bovine spermatozoa. In JMBFS, 2013, 2, p. 1386-1395. |
ADF | KŇAŽICKÁ, Z. – LUKÁČOVÁ, J. – GREŃ, A. – FORMICKI, G. – MASSÁNYI, P. - LUKÁČ, N. 2013. Relationship between level of copper in bovine seminal plasma and spermatozoa motility. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Special issue on BQRMF, 2013, č. 2, s. 1351-1362. |
ADF | LUKÁČOVÁ, J. – KŇAŽICKÁ, Z. – TVRDÁ, E. – MASSÁNYI, P. – LUKÁČ, N. 2013. The toxic effect of 4-nonlyphenol on male reproductive system. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, vol. 2, 2013, p. 1455-1468. ISSN 1338-5178 |
ADC | The effects of bee pollen extracts on the broiler chicken's gastrointestinal microflora / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr., tab.In: Research in Veterinary Science. -- ISSN 0034-5288. -- Vol. 95, iss. 1(2013), s. 34-37. |
ADC | Antioxidant and antimicrobial properties of monofloral bee pollen / Katarína Fatrcová-Šramková...[et al.]. -- grafy, ilustr.In: Journal of environmental science and health. -- ISSN 0360-1234. -- Vol. 48, no. 2 (2013), s. 133-138. |
ADC | Adriana Pavelková, Miroslava Kacániová, Elena Horská, Katarína Rovná, Lukás Hleba, Jana Petrová. The effect of vacuum packaging, EDTA, oregano and thyme oils on the microbiological quality of chicken’s breast. Anaerobe, 2014, 128-133 |
ADF | Physicochemical and microbiological quality of honey from Liptov region [elektronický zdroj] / Adriana Pavelková... [et al.]. -- ilustr. -- Popis urobený 19.3.2013.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, special issue, (2013), s. 1185-1193. |
ADE | Lactobacillus genus identification isolated from gastrointestinal tract of chickens after bee products application using FISH and RTQ PCR methods / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- tab.In: Scientific papers: animal science biotechnologies. -- ISSN 1221-5287. -- Timişoara : Agroprint. -- Vol. 46, no. 1 (2013), s. 127-132. |
ADE | Antibiotic resistance of Escherichia coli isolated from intestinal tract of Cyprinus carpio. Lukáš Hleba, Kamila Majerčíková, Soňa Felšöciová, Jaroslav Andreji, Martin Fik, Adriana Pavelková, Miroslava Kačániová, Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (1) , 133-139 |
ADE | Microbiological Quality of Fresh Chicken Breast Meat after Rosemary Essential Oil Treatment and Vacuum Packaging. Jana Petrová, Adriana Pavelková, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Katarína Rovná, Miroslava Kačániová, Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (1) , 140-144. |
ADE | A Real-time PCR detection of genus Salmonella in meat and milk samples / Jaroslav Pochop...[et al.]. -- graf.In: Scientific papers: animal science biotechnologies. -- ISSN 1221-5287. -- Timişoara : Agroprint. -- Vol. 46, no. 1 (2013), s. 145-148. |
ADE | The quality analysis of cheese with mould inside dough / Adriana Pavelková...[et al.]. -- tab.In: Scientific papers: animal science biotechnologies. -- ISSN 1221-5287. -- Timişoara : Agroprint. -- Vol. 46, no. 1 (2013), s. 358-361. |
ADE | Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Henrieta Arpášová, Adriana Pavelková, Jana Petrová, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Katarína Rovná, 2013. Enterococcus Genus Identification Isolated from Gastrointestinal Tract of Chickens after Bees Products Application Using MALDI TOF MS Biotyper. Scientific Papers: Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2), 114-118. |
ADE | Adriana Pavelková, Miroslava Kačániová, Lukáš Hleba, Jana Petrová, Jaroslav Pochop, Juraj Čuboň, 2013. Sensory Evaluation of Chicken Breast Treated with Oregano Essential Oil. Scientific Papers: Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2), 379-383. |
ADE | Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Soňa Felšöciová,Jana Petrová, Juraj Čuboň, Adriana Pavelková, Miroslava Kačániová,2013. Antimicrobial Effect of Bee Collected Pollen Extract to Enterobacteriaceae Genera after Application of Bee Collected Pollen in their Feeding. Scientific Papers: Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2), 108-113. |
ADE | Jana Petrová, Adriana Pavelková, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Katarína Rovná, Miroslava Kačániová, 2013. Antimicrobial Effect of Salvia officinalis L. against Selected Group of Bacteria Isolated from Chickens Meat. Scientific Papers: Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2), 123-127. |
ADE | Jaroslav Pochop, Miroslava Kačániová, Lukáš Hleba, Jana Petrová, Adriana Pavelková, Ľubomír Lopašovský, 2013. Listeria monocytogenes Identification in Food of Animal Origin Used with Real Time PCR. Scientific Papers: Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2), 128-131. |
ADF | Real-time PCR detection of Listeria monocytogenes in food samples of animal origin [elektronický zdroj] / Jaroslav Pochop...[et al.]. -- grafy. -- Popis urobený 3.7.2013.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, special iss. 1, part A, (2013), s. 1550-1558. |
ADF | Antimicrobial activity of Tussilago farfara L. [elektronický zdroj] / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- tab. -- Popis urobený 3.7.2013.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, special iss. 1, part A, (2013), s. 1343-1350. |
ADF | Antibacterial activity of some wild medical plants extract to antibiotic resistant Escherichia coli [elektronický zdroj] / Lukáš Hleba...[et al.]. -- tab. -- Popis urobený 3.7.2013.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, special iss. 1, part A, (2013), s. 1215-1224. |
ADF | Lactic acid and acetic acid bacteria isolated from red wine [elektronický zdroj] / Attila Kántor...[et al.]. -- ilustr., tab. -- Popis urobený 5.9.2013.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 2, special issue 2 (2013), s. 1704-1715. |
ADF | Microbiological quality of confectionary products. Juhaniaková, Ľubomíra - Kačániová, Miroslava - Petrová, Jana - Kunová, Simona - Pavelková, Adriana - Bobková, Alica Microbiological quality of confectionary products. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences : scientific journal. Nitra. 2013. zv. Vol. 2, s. 1244--1251 |
ADC | Antibacterial activity against Clostridium genus and antiradical activity of the essential oils from different origin / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- ilustr., tab.In: Journal of environmental science and health. Part B. -- ISSN 0360-1234. -- Vol. 49, iss. 7 (2014), s. 505-512. |
ADM | Phenolic profile and antimicrobial activities to selected microorganisms of some wild medical plant from Slovakia [elektronický zdroj] / Lukáš Hleba...[et al.]. -- online. -- Popis urobený 9.7.2014.In: Asian pacific journal of tropical disease. -- ISSN 2222-1808. -- Vol. 4, no. 4 (2014), s. 269-274. |
ADF | Bacteria in chicken gastrointestinal tract detected by real time pcr after bee pollen application in chickens diet [elektronický zdroj] / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- tab. -- Popis urobený 18.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 100-102 |
ADF | Characterization of rabbits microflora after natural products application [elektronický zdroj] / Miroslava Kačániová...[et al.]. -- grafy. -- Popis urobený 20.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 97-99 |
ADF | Screening of plant extracts for antimicrobial activity against bacteria [elektronický zdroj] / Alexander Vatľak...[et al.]. -- ilustr. -- Popis urobený 20.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 177-180 |
ADF | Antimicrobial activity of medicinal plants against different strains of bacteria [elektronický zdroj] / Alexander Vatľak...[et al.]. -- tab. -- Popis urobený 16.4.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 174-176 |
ADF | Microbiological testing of selected confectionery products quality [elektronický zdroj] / Ľubomíra Juhaniaková...[et al.]. -- grafy. -- Popis urobený 20.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 225-227 |
ADF | Microbiological analysis of different confectionery products [elektronický zdroj] / Ľubomíra Juhaniaková...[et al.]. -- grafy. -- Popis urobený 21.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 228-230 |
ADF | Identification and antibiotic resistance profile Ofenterobacteriaceae species and Lactobacillus spp. isolated from honey bees (Apis mellifera) digestive tract [elektronický zdroj] / Lukáš Hleba...[et al.]. -- tab. -- Popis urobený 21.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, species iss. 1 (2014), s. 304-307 |
ADF | Identification of lactic acid bacteria isolated from red wine samples by RT-qPCR [elektronický zdroj] / Attila Kántor...[et al.]. -- grafy, ilustr. -- Popis urobený 21.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 235-237 |
ADF | Application of RT-PCR for acetobacter species detection in red wine [elektronický zdroj] / Attila Kántor...[et al.]. -- grafy. -- Popis urobený 21.3.2014.In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. -- ISSN 1338-5178. -- Vol. 3, special iss. 1 (2014), s. 231-234 |
ADE | Attila Kántor, Jana Petrová, Miroslava Kačániová, Acetobacter aceti Fast Identification by Real Time PCR in Spoiled Wine Samples. Animal Science and Biotechnologies, 2014, 47 (2), 94-100 |
ADE | Attila Kántor , Jana Petrová, Miroslava Kačániová. Chemical and Microbiological Analysis of Red Wines during Storage at Different Temperatures . Animal Science and Biotechnologies, 2014, 47 (2), 101-107 |
ADE | Miroslava Kačániová1 et al. Enterococcus Genus Identification Isolated from Gastrointestinal Tract of Chickens after Bees Products Application Using MALDI TOF MS Biotyper . Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2) , 114-118 |
ADE | Miroslava Kačániová et al. Lactobacillus Genus Identification Isolated from Gastrointestinal Tract of Chickens after Bee Products Application Using FISH and RTQ PCR Methods . Animal Science and Biotechnologies, 2013, 46 (2) , 127-132 |
AED | Kačáaniová et al. PROPERTIES AND EFFECTS OF HONEY AND ITS APPLICATION IN EXEMPLARY MODUL FOR GASTRONOMY. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 56-58 |
AED | Kačániová et al. SELECTED ASPECTS OF MICROBIOLOGICAL QUALITY OF BEER. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni57-60 |
AED | Kačániová et al. SOME ASPECTS FROM ANALYZE OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES FROM SLOVAK REGIONS. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni61-64 |
AED | Kačániová et a. SELECTED FACTORS IN CONTROL OF QUALITY OF POLLEN AND ITS IMPORTANCE. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 65-67. |
AED | Kačániová et al. FACTORS AFFECTING THE QUALITY OF TOKAY WINE. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 68-70. |
AED | Kačániová et al. KNOWLEDGE ABOUT WINE FOR NOVICE WINE – GROWER AND WINEMARKER. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 71-73 |
AEC | Kačániová et al. THE WASTE IN AGRICULTURE SPHERE AND IN THE SPECIFICS OF MUNICIPAL WASTE. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 74-77 |
AED | Rovná et al. THE USABILITY AND STREAMLINING OF WASTE FROM OUR GREEN. Z OBLASTI PÔDOHOSPODÁRSTVA V SPEKTRE SÚČASNEJ VEDY, VÝSKUMU A PRAXE Zborník vedeckých, odborných referátov a diskusných príspevkov z 2. ročníka konferencie „Tokaj 2014“ s medzinárodnou účasťou na ústrednú tému „Z oblasti pôdohospodárstva v spektre súčasnej vedy, výskumu a praxe“, konanej 15. júla 2014 Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Malej Tŕni 78-81. |
ADC | Felsociova et al. 2015. Antifungal activity of essential oils against selected terverticillate penicillia. AAEM, vol. 1. in press |
Replications
Category Name | Specific name |
---|---|
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | Vzhľadom na ich veľký počet, ktorý systém nebol schopný spracovať sú uvedené v prílohe |
Final evaluation of the commission KEGA
Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).