Využitie digitálnych online komunikačných prostriedkov pri realizácii dištančného vzdelávania v študijnom predmete Úradná kontrola potravín
Basic informations
Thematic area: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní
Project name (Slovak): Využitie digitálnych online komunikačných prostriedkov pri realizácii dištančného vzdelávania v študijnom predmete Úradná kontrola potravín
Project name (English): Use of digital online communication tools for the implementation of distance learning in the subject Official Control of Foodstuffs
Start of project: 2021
End of project: 2023
Condition of project: Ukončený
Project number: 015UVLF-4/2021
Project leader: doc. MVDr. Ivona Kožárová, PhD.
University: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA
Financial grant of MŠVVandŠ SR within KEGA | Capital expenditures in € | |
---|---|---|
Pumped for the entire period of the project | 21 986,00 | 0,00 |
List of project outcomes for the entire solution
Publishing activity
Category code | Specific output, name (ISBN, number of pages a i.) |
---|---|
AFD | Kožárová, Ivona (80 %), Regecová Ivana (20 %): Úradná kontrola mäsa podľa špecifických pravidiel ustanovených novým legislatívnym rámcom Európskej únie. Príspevok bude publikovaný v recenzovanom zborníku prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov, 23. november 2021 (online), Košice : UVLF. (viď príloha). Poster bude zverejnený na stránke https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?lang=sk_SK&page_id=2 |
AFD | Regecová Ivana (80 %), Kožárová, Ivona (20 %): Súčasné informačné systémy používané pri úradných kontrolách produktov živočíšneho pôvodu v EÚ. Príspevok bude publikovaný v recenzovanom zborníku prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov, 23. november 2021 (online), Košice : UVLF.(viď príloha). Poster bude zverejnený na stránke https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/?lang=sk_SK&page_id=2 |
AFH | Kožárová, Ivona (80 %), Regecová Ivana (20 %): Úradná kontrola mäsa podľa špecifických pravidiel ustanovených novým legislatívnym rámcom Európskej únie. Abstrakt bude publikovaný v recenzovanom zborníku abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov, 23. november 2021 (online), Košice : UVLF (viď. príloha) |
AFH | AFH Regecová Ivana (80 %), Kožárová, Ivona (20 %): Súčasné informačné systémy používané pri úradných kontrolách produktov živočíšneho pôvodu v EÚ. Abstrakt bude publikovaný v recenzovanom zborníku abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov, 23. november 2021 (online), Košice : UVLF (viď. príloha) |
V2 | KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, uSB kľúč, S. 289-294. |
V2 | REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, uSB kľúč, S. 366-371. |
V2 | KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšie živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, uSB kľúč, S. 267-273. |
V2 | KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 43. |
V2 | REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 65. |
V2 | KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšie živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol. In HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. - Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 38. |
V2 | KOŽÁROVÁ, Ivona. Úradná kontrola produktov živočíšneho pôvodu v kontexte nového legislatívneho rámca Európskej únie. In Lenfeldovy a Höklovy dny. konferencia. Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. - Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, S. 220-223. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf> |
P1 | KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu. rec. Viera Milanová, Kvetoslava Balčáková. 2. vyd. Košice : UVLF, 2022. 233 s. ISBN 978-80-8077 -767-8 |
V2 | Regecová, Ivana (70%); Kožárová, Ivona (20%); Výrostková, Jana (10%): Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-787-6 |
V2 | Regecová, Ivana (70%); Kožárová, Ivona (20%); Výrostková, Jana (10%): Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-786-9 |
V2 | Kožárová, Ivona (80%); Regecová, Ivana (15%); Hriciková, Simona (5%): Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-787-6 |
V2 | Kožárová, Ivona (80%); Regecová, Ivana (15%); Hriciková, Simona (5%): Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-786-9 |
V2 | Koréneková, Beáta (70%); Kožárová, Ivona (30%): Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol. 2022 Košice : ISBN 978-80-8077-752-4 |
V2 | Koréneková, Beáta (70%); Kožárová, Ivona (30%): Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol. 2022 Košice : ISBN 978-80-8077-751-7 |
V2 | Hriciková, Simona (25%); Kožárová, Ivona (75%): Kvalitatívne stanovenie obsahu ß-laktámových a tetracyklínových antibiotík v surovom kravskom mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-787-6 |
V2 | Hriciková, Simona (50%); Kožárová, Ivona (50%): Kvalitatívne stanovenie obsahu ß-laktámových a tetracyklínových antibiotík v surovom kravskom mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-786-9 |
V2 | Hriciková, Simona (25%); Kožárová, Ivona (75%): Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-787-6 |
V2 | Hriciková, Simona (25%); Kožárová, Ivona (75%): Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-786-9 |
V2 | Hriciková, Simona (25%); Kožárová, Ivona (75%): The effect of ambient temperature on the content of aflatoxin m1 in raw cow's milk. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-789-0 |
V2 | Hriciková, Simona (25%); Kožárová, Ivona (75%): The analysis of antibiotic contamination of water from different sources in the European union. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-789-0 |
V3 | Hriciková, Simona (45%); Kožárová, Ivona (45%); McGoldrick, Dearbhla (5%); McCaul, O. (5%): Detection of antibiotic residues and mycotoxins in milk using competitive immunochromatographic tests. Varšava : ISSN 2453-7837 |
V2 | Kožárová, Ivona (85%); Jevinová, Pavlina (5%); Marcinčák, Slavomír (5%); Hriciková, Simona (5%): Organizácia a vykonávanie úradných kontrol zvierat a tovaru vstupujúcich do Európskej únie z tretích krajín. 2023 Brno : ISBN 978-80-7305-934-7 |
V2 | Hriciková, Simona (50%); Kožárová, Ivona (50%): Metóda STAR v detekcii salinomycínu v tkanivách hydiny po podávaní humínových látok. 2023 Brno : ISBN 978-80-7305-934-7 |
V3 | Hriciková, Simona [45%] - Kožárová, Ivona [45%] - Koréneková, Beáta [5%] - Marcinčák, Slavomír [5%]. The Effect of the Supplementation of Humic Substances and Fermented Products in the Feed on the Content of Salinomycin Residues in Poultry Tissues. In Foods. ISSN 2304-8158, DOI 10.3390/foods13010068, 2024, vol. 13, no. 1, p. [1-16] (5.561 - IF, 53 - H-index, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Q1 – JCR). Dostupné na internete: < https://www.mdpi.com/2304-8158/13/1/68> |
Other outcomes (eg e-learning, websites, virtual laboratory, training, courses, workshops and the like.)
Output name | Description of output | Link |
---|---|---|
Cvičenie 1 2021 - Právny základ | Prezentácia. Úvod do predmetu. Potravinové právo. Právny základ úradnej kontroly potravín na národnej a európskej úrovni. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 2 2021 - 2017/625 | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 – všeobecné pravidlá vykonávania úradných kontrol, príslušné orgány, personál, úradný veterinárny lekár. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 3 2021 - Metódy, plány, správy, financovanie úradných kontrol | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 – kontrolné metódy a techniky, plány kontroly, výročné správy, financovanie úradných kontrol, výpočet poplatkov alebo platieb. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 4 2021 - Systémy AAC + IMSOC | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 – administratívna pomoc a spolupráca (AAC), systém riadenia informácií pre úradné kontroly (IMSOC). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 5 2021 - Príslušné orgány na národnej úrovni; Personál, kvalifikácia | Prezentácie. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu na národnej úrovni vykonávaná podľa zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v znení neskorších predpisov a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov. Úradný veterinárny lekár, inšpektor. Profesionálna kvalifikácia. Úlohy príslušných orgánov. Ostatné právne predpisy súvisiace s rozhodnutiami príslušných orgánov. Sprievodná dokumentácia. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 6 - registrácia, schvaľovanie; Vzory žiadostí | Prezentácia. Registrácia a schvaľovanie prevádzkarní v súlade s nariadeniami (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 852/2004 a č. 853/2004 v platnom znení. Postupy stanovené príslušným orgánom na národnej úrovni. Audity a monitorovanie prevádzkovateľov potravinárskych podnikov. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 7 - úradná kontrola, špecifické pravidlá | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 - špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s výrobou produktov živočíšneho pôvodu určených na ľudskú spotrebu. Úradné kontroly vykonávané v súvislosti s výrobou mäsa. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 8 - lastúrniky, produkty rybolovu | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 - špecifické požiadavky na vykonávanie úradných kontrol živých lastúrnikov a produktov rybolovu v súlade s vykonávacími aktmi nariadenia (EÚ) č. 2017/625. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 9 - mlieko a mliečne výrobky | Prezentácia. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2017/625 - špecifické požiadavky na vykonávanie úradných kontrol surového mlieka, mliečnych výrobkov a produktov rybolovu v súlade s vykonávacími aktmi nariadenia (EÚ) č. 2017/625. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 10 - úradná kontrola zvierat a tovaru; Vzory dokladov sprevádzajúcich zásielku | Prezentácia. Úradné kontroly pri preprave a obchode zvierat a tovaru s členskými štátmi. Úradné kontroly zvierat a tovaru, ktoré vstupujú do Únie na hraničných kontrolných staniciach a na iných miestach vstupu. Certifikáty a doklady. Obchodný kontrolný a expertný systém (Traces). Adresár: Vzory úradných dokladov | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 11 - výkon úradných kontrol; rozhodnutia; Dokumentácia úradnej kontroly | Prezentácia. Rozhodnutia po vykonaní úradných kontrol potravín a produktov živočíšneho pôvodu. Konanie v prípade nedodržania predpisov. Opatrenia. Sankcie. Sprievodná dokumentácia. Adresár: Dokumentácia (vzory, manuály, pokyny, protokoly, hodnotiace listy) | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 12 - RASFF | Prezentácia. Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá (RASFF). Vykonávacie opatrenia. Oznamovanie priameho alebo nepriameho rizika pre ľudské zdravie pochádzajúceho z potravín. RASFF portál. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Cvičenie 6-1 + 13 - Audity, monitorovanie | Prezentácia. Overovanie a preskúmanie úradných kontrol a postupov príslušných orgánov (interné a externé audity). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181 |
Prednáška / Cvičenie 1 | Úvod do predmetu. Právny základ úradnej kontroly potravín (európska legislatíva). Predmet a rozsah pôsobnosti právnych predpisov. Personál vykonávajúci úradné kontroly. Profesionálna kvalifikácia. Doklady príslušných orgánov. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 2 | Právny základ úradnej kontroly potravín (národná legislatíva). Predmet a rozsah pôsobnosti právnych predpisov. Plány kontroly. Výročné správy. Financovanie úradných kontrol. Výpočet poplatkov alebo platieb. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 3 | Úradné kontroly a iné úradné činnosti. Všeobecné pravidlá vykonávania úradných kontrol, príslušné orgány. Kontrolné metódy a techniky (inšpekcia, overovanie, audit, monitoring, dozor, odber a testovanie vzoriek, cielené kontroly, kontroly ad hoc). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 4 | Pravidlá administratívnej pomoci a spolupráce medzi členskými štátmi. Automatizované systémy výmeny informácií. Systém administratívnej pomoci a spolupráce (AAC). Systém pre potravinové podvody (FF). Systém riadenia informácií pre úradné kontroly (IMSOC). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 5 | Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s výrobou produktov živočíšneho pôvodu určených na ľudskú spotrebu. Úradné kontroly vykonávané v súvislosti s výrobou mäsa, živých lastúrnikov, produktov rybolovu, surového mlieka a mliečnych výrobkov. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 6 | Organizácia a výkon úradnej kontroly potravín podľa zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 152/1995 Z. z. v znení neskorších predpisov. Hierarchia zodpovednosti príslušných orgánov. Úradná kontrola potravín vykonávaná orgánom úradnej kontroly potravín – inšpektorom. Odber vzoriek a laboratórna analýza. Sprievodná dokumentácia. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 7 | Organizácia a výkon úradnej kontroly produktov a potravín živočíšneho pôvodu podľa zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 39/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov. Hierarchia zodpovednosti príslušných orgánov. Úradná kontrola produktov živočíšneho pôvodu vykonávaná orgánom štátnej správy vo veterinárnej oblasti – úradným veterinárnym lekárom. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 8 | Registrácia a schvaľovanie prevádzkarní. Postup príslušných orgánov pri registrácií a schvaľovaní prevádzkarní. Sprievodná dokumentácia. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 9 | Audity a monitorovanie prevádzkovateľov potravinárskych podnikov. Audity uplatňovania správnej hygienickej praxe a postupov založených na analýze nebezpečenstva a kritických kontrolných bodoch (HACCP). Sprievodná dokumentácia. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 10 | Úradné kontroly pri preprave a obchode zvierat a tovaru s členskými štátmi. Výkon úradných kontrol pri obchode s členskými štátmi. Certifikáty a doklady. Obchodný kontrolný a expertný systém (Traces). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 11 | Úradné kontroly zvierat a tovaru, ktoré vstupujú do Únie z tretích krajín. Výkon úradných kontrol pri dovoze z tretích krajín a ich vývoze do tretích krajín. Certifikáty a doklady. Obchodný kontrolný a expertný systém (Traces). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 12 | Konanie v prípade nedodržania predpisov. Postup príslušných orgánov. Opatrenia. Sankcie. Sprievodná dokumentácia. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Prednáška / Cvičenie 13 | Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá (RASFF). Postupy výmeny informácií v prípade ohrozenia zdravia a bezpečnosti spotrebiteľov. Audity príslušných orgánov (interné a externé audity). Sprievodná dokumentácia. Záverečný test. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Banka otázok | Východzia kategória pre otázky zdieľané v kontexte 'HP6 Úradná kontrola potravín'. Právny základ úradnej kontroly potravín (11). Výkon úradnej kontroly potravín (11). | https://moodle.uvlf.sk/question/edit.php?courseid=1512&cat=14303%2C56998 |
Databáza - Študijný materiál / Legislatíva | Vytvorenie modulu Databáza na archiváciu a aktualizáciu podporných študijných materiálov, nosných právnych predpisov a relevantných hypertextových odkazov pre možnosť ďalšieho vzdelávania sa študentov (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Manuály pre výkon úradných kontrol v špecifických oblastiach | Vypracovanie manuálov pre výkon úradných kontrol v špecifických oblastiach s kontrolnými otázkami vzťahujúcimi sa na obsah študijného materiálu (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Zadania | Podporenie aktívneho prístupu študenta vytvorením priestoru pre odovzdávanie zadaní a individuálnych písomných prác (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Zápočtový test | Vytvorenie priestoru pre testovací systém overovania vedomostí študentov s využitím nástrojov pre hodnotenie a spätnú väzbu (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Publikačné výstupy KEGA 015UVLF-4/2021 | Vytvorenie modulu "Publikačné výstupy" pre sprístupnenie výstupov publikačnej činnosti riešiteľského kolektívu ako podporných prostriedkov edukácie pri vykonávaní úradných kontrol a iných úradných činností úradným veterinárnym lekárom v špecifických oblastiach (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Kurz VVL5 Úradná kontrola potravín; Kurz HP6 Úradná kontrola potravín | Aktuálny dizajn kurzu s názvom "Úradná kontrola potravín" vytvorený pre študentov 5. ročníka študijného programu všeobecné veterinárske lekárstvo a 6. ročníka študijného programu hygiena potravín v e-learningovom univerzitnom systéme MOODLE (viď Prílohy /PrintScreen/). | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=181; https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=1512 |
Final evaluation of the commission KEGA
Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).