XIV. vedecká konferencia BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN
Type of event: | Conference › With international participation |
---|---|
Event dates: | 30.03.2017 - 31.03.2017 |
Event location: | PARK Hotel Piešťany, Slovenská republika |
Organizer: | Katedra hygieny a bezpečnosti potravín Fakulty Biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, Národný kontaktný bod SR pre vedeckú a technickú spoluprácu s EFSA – Ministerstvo poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Bratislava |
Professional sponsor of event: | prof. Ing. Jozef Golian, Dr. |
Link to conference site: | www.bezpecnostpotravin.sk |
Keywords: | kontrola bezpečnosť potravín |
Working languages: | English Czech Polish Slovak |
The main objective
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.
Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Topic circuits
Prioritné témy konferencie:
- Bezpečnosť potravín a legislatíva EÚ/ES, EFSA
- Mikrobiologická a mykologická bezpečnosť potravín
- Chemická bezpečnosť potravín
- Perspektívne technológie pre bezpečné potraviny
- Bezpečnosť potravín, zdravie a výživová hodnota potravín
- Analytické metódy kontroly kvality autentifikácie a bezpečnosti potravín
- Bezpečnosť potravín a welfare
Next information
Rámcový časový program:
Štvrtok 30. 3. 2017
08.30 – 10.00
Prezentácia účastníkov
10.00 – 10.15
Otvorenie konferencie
10.15 – 12.00
Bezpečnosť potravín a legislatíva EÚ
12.00 – 13.00 Obed
13.00 – 15.15
Mikrobiologická bezpečnosť potravín
15.15 – 15.45
Prestávka
15.45 – 17.00
Chemická bezpečnosť potravín
18.30 Spoločenský
večer
Piatok 31. 3. 2017
9.00 – 10.30
Analytické metódy kontroly potravín
10.30 – 11.00
Prestávka
11.00 – 12.30
Bezpečnosť potravín a výživa
12.30 Záver
konferencie
Na vedeckú konferenciu sa môžete prihlásiť len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii na internetovej stránke konferencie: www.bezpecnostpotravin.sk
Prihlasovanie začína 15.11.2016. Záväznú prihlášku a príspevok zašlite na kontaktnú adresu do 10. 2. 2017.
Vložné: 130,- € zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, publikovanie v Potravinárstve/zborníku, spoločenský večer a obedy.
Kontaktná adresa:
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU Nitra, Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra
Kontakt: Tel.: 037/6414 325, e-mail: Jozef.Golian@uniag.sk
Last update: 20.01.2017 20:05