Multimediálna podpora výučby hygieny a technológie mlieka ako inovovaného štúdia v ŠP všeobecné veterinárske lekárstvo
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 2 pre nové technológie, metódy a formy vo vzdelávaní
Názov projektu (slovenský): Multimediálna podpora výučby hygieny a technológie mlieka ako inovovaného štúdia v ŠP všeobecné veterinárske lekárstvo
Názov projektu (anglický): Multimedial support in education of milk hygiene and technology as innovative study in study programme of general veterinary medicine
Začiatok riešenia projektu: 2015
Koniec riešenia projektu: 2017
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 005UVLF-4/2015
Vedúci projektu: doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.
Vysoká škola: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v slovenskom jazyku
Výskumná činnosť v oblasti hygieny a technológie mlieka (kravského, ovčieho a kozieho) v rámci tohto projektu bola zameraná na prípravu a vydanie študijných materiálov pre individuálnu prípravu študentov Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Jedná sa o povinnú štátnu skúšku ŠP VVL: „Hygiena, bezpečnosť a kvalita potravín“, ktorej významnou súčasťou je aj komodita mlieko a mliečne výrobky a skúšku v študijnom predmete „Salašníctvo“. V rámci projektu boli vydané nasledovné publikácie: (1) digitálna vysokoškolská učebnica: Dudriková, E. a Maľová, J.: Mlieko a mliečne výrobky v súčinnosti s veterinárnou činnosťou a (2) Dudriková, E.: Salašníctvo. V písomnej forme bol vydaný vysokoškolský učebný text: (1) Dudriková, E. a Pažáková, J.: Laboratórne vyšetrenie mlieka a mliečnych výrobkov – návody na praktické cvičenia. Vo forme multimediálnych prezentácií (Power point), ktoré budú uverejnené na novej webovej stránke UVLF v Košiciach boli pripravené aj ďalšie realizačné výstupy: (1) Maľa, P. a Dudriková, E.: Technika a nové technológie v mliekarstve a (2) Technologické aspekty dojenia, (3) Dudriková, E. a Maľová, J.: Mlieko a mliečne výrobky v súčinnosti s veterinárnou činnosťou. Všeobecná časť. Špeciálna časť a (4) Dudriková, E.: Salašníctvo. Všeobecná časť. Špeciálna časť. Práca v technologickej mliekarskej dielni. Pripravené boli aj dva videofilmy: (1) Získavanie a spracovanie mlieka v mliekarni a (2) Súčasné salašníctvo na Slovensku.
Anotácia originálnych výsledkov riešenia projektu v anglickom jazyku
Research activities in area of milk hygiene and technology (cow, ewe and goat) were focused for preparation and publishing of the study materials for individual student´s study in the University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice. It is for the compulsory state exam in study programme of General Veterinary Medicine: „Hygiene, safety and quality of food“, in which the very important part milk and milk products are added, and subject „Salašníctvo“(Mountain sheep farming). In framework of this project the following publications we published: (1) digital book: Dudriková, E. a Maľová, J.: Milk and milk products with aim of veterinary content and (2) Dudriková, E.: Mountain sheep farming. In the written form we published: (1) Dudriková, E. and Pažáková, J.: Laboratory examination of milk and milk products – practical exercises. In the form of multimedia presentations, we prepared the following implementation of the project: (1) Maľa, P. a Dudriková, E.: Technic and new technologies in dairy and (2) Technological aspects of milking, (3) Dudriková, E. a Maľová, J.: Milk and milk products with the aim of veterinary content. General Part. Special part, and (4) Dudriková, E.: Mountain sheep farming. General Part. Special part. Work in dairy technological laboratory. We prepared also two video films: (1) Milking and processing of milk in the dairy plant and (2) Nowadays mountain sheep farming in Slovakia.
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 26 474,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
ADC | Vrabec, Marek (30%); Lovayová, Viera (50%); Dudriková, Katarína (5%); Gallo, Juraj (5%); Dudriková, Eva (10%): Antibiotic resistance and prevalence of Enterococcus spp. and Escherichia coli isolated from bryndza cheese. 2015 ISSN 1594-4077 |
ADD | Klapáčová, Lýdia (30%); Greif, Gabriel (20%); Greifová, Mária (20%); Tomáška, Martin (20%); Hanuš, Oto (5%); Durdíková, Eva (5%): Antimicrobially active lactobacilli from goats´ milk that do not produce biogenic amines. 2015 ISSN 1336-8672 |
AFC | Borkovcová, Ivana (20%); Králová, Michaela (20%); Borkovcová, Pavlína (20%); Dudriková, Eva (20%); Vrabec, Marek (10%); Vorlová, Lenka (10%): Obsah hydrofilních nutrientů ve slovenské bryndze. 2015 Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6 |
AFC | Dudriková, Eva (50%); Tremlová, Bohuslava (20%); Vrabec, Marek (10%); Baranová, Mária (10%); Maľová, Jana (10%): Kvalitatívne hodnotenie vybraných druhov prírodných syrov s príchuťami z obchodnej siete. 2015 Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6 |
AFC | Semjon, Boris (60%); Maľová, Jana (20%); Maľa, Pavel (20%): Zmeny kolorimetrických parametrov nízkodohrievaných syrov počas skladovania. 2015 Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6 |
AFD | Dičáková, Zuzana (70%); Holdová, Veronika (1%); Výrostková, Jana (10%); Semjon, Boris (10%); Bystrický, Pavel (9%): Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli. 2015 Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5 |
AFD | Semjon, Boris (60%); Výrostková, Jana (10%); Dičáková, Zuzana (10%); Maľová, Jana (10%); Maľa, Pavel (10%): Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania. 2015 Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5 |
DAI | Klapáčová, L.(100%): Detegovanie a charakteristika prospešnej mikroflóry v syroch počas technologickej výroby. Dizertačná práca (kód G-207/15), UVLF Košice, 2015, 113s. |
ADC | Kasapian, Martha (1%); Dičáková, Zuzana (59%); Dudriková, Eva (20%); Bystrický, Pavel (20%): Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. 2014 Plovdiv : Plovdiv University, 2014. |
AFD | Výrostková, Jana (30%); Pipová, Monika (20%); Jevinová, Pavlína (10%); Dudriková, Eva (10%); Dičáková, Zuzana (10%); Maľová, Jana (10%); Semjon, Boris (10%): Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény. 2016 Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8 |
AFD | Dičáková, Zuzana (80%); Dudriková, Eva (10%); Výrostková, Jana (10%): Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu. 2016 Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8 |
AFD | Semjon, Boris (70%); Maľová, Jana (10%); Výrostková, Jana (10%); Maľa, Pavel (10%): Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFD | Dičáková, Zuzana (60%); Dudriková, Eva (10%); Výrostková, Jana (10%); Semjon, Boris (10%); Mačanga, Ján (10%): Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFD | Dudriková, Eva (40%); Brňáková, Eva (30%); Výrostková, Jana (10%); Lovayová, Viera (10%); Vrabec, Marek (10%): Antibiotická rezistencia S. aureus izolovaných zo surového kravského mlieka z mobilného automatu. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFD | Dudriková, Eva (30%); Vestegová, Ema (50%); Maľová, Jana (10%); Výrostková, Jana (10%): Biotechnická kontrola v prvovýrobe mlieka v chove pri voľnom ustajnení dojníc na hlbokej podstielke. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFD | Maľa, Pavel (60%); Dudriková, Eva (20%); Rujáková, Petra (10%); Maľová, Jana (10%): Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AED | Maľová, Jana (60%); Vargová, Miroslava (20%); Dudriková, Eva (10%); Semjon, Boris (10%): Vplyv záručnej doby na kvalitu vybraných mliečnych výrobkov. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFD | Výrostková, Jana (50%); Dudriková, Eva (20%); Maľová, Jana (20%); Semjon, Boris (10%): Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8 |
AFC | Dudriková, Eva (40%); Lovayová, Viera (10%); Brňáková, Eva (20%); Výrostková, Jana (10%); Dičáková, Zuzana (10%); Húska, Miroslav (10%): Hygienické aspekty získavania surového mlieka z mliečneho automatu v kontexte jeho kvality a bezpečnosti. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Dudriková, Eva (20%); Húska, Miroslav (40%); Kyzeková, Petronela (20%); Hatalová, Elena (20%): Využitie vplyvu Lactobacillus reuteri pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Dičáková, Zuzana (80%); Gergeľ, Radovan (1%); Dudriková, Eva (10%); Výrostková, Jana (9%): Stanovenie vybraných fyzikálno-chemických parametrov srvátky. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Výrostková, Jana (30%); Dičáková, Zuzana (20%); Dudriková, Eva (10%); Maľová, Jana (10%); Semjon, Boris (10%); Regecová, Ivana (10%); Veszelits Laktičová, Katarína (10%): Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Semjon, Boris (60%); Maľa, Pavel (20%); Maľová, Jana (10%); Mitrová, Anna (1%); Výrostková, Jana (9%): Senzorické hodnotenie syrov s plesňou na povrchu počas skladovania. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Maľová, Jana (50%); Maľa, Pavel (10%); Semjon, Boris (10%); Mitrová, Anna (10%); Výrostková, Jana (10%); Vargová, Mária (10%): Senzorické hodnotenie syrov s plesňou v ceste počas skladovania. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFC | Baranová, Mária (80%); Strapáč, Imrich (10%); Mikolajová, Ivana (10%): Kvalita chleba versus kvalitatívne parametre použitej múky. 2016 Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4 |
AFD | Dičáková, Zuzana (80%); Zummerová, Lenka (1%); Dudriková, Eva (10%); Výrostková, Jana (9%): Porovnanie niektorých kvalitatívnych parametrov v zahraničných maslách. 2016 Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-498-1 |
AFD | Dičáková, Zuzana (80%); Paulsen, Peter (1%); Bauer, Susanne (1%); Vali, Shahriar (1%); Semjon, Boris (10%); Výrostková, Jana (7%): Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov. 2016 Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3 |
AFD | Semjon, Boris (60%); Dičáková, Zuzana (10%); Reitznerová, Anna (10%); Andrašková, Tatiana (4%); Výrostková, Jana (5%); Maľa, Pavel (10%); Paulsen, Peter (1%): Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia. 2016 Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3 |
ADF | Dudriková, E., Nagyová, M., Dičáková, Z.: Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage. Potravinarstvo. Slovak Journal of Food Sciences, vol. 11, 2017, no. 1, 597-601. ISSN 1337-0960 (on-line) |
AFC | Andrašková, Tatiana; Výrostková, Jana; Maľová, Jana; Dudriková, Eva: Detekcia možného falšovania ovčieho mlieka rýchlymi screeningovými. 2017 Brno : VFU, 2017, ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFC | Dičáková, Zuzana; Paulsen, Peter; Bauer, Susanne; Bystrický, Pavel: Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch. 2017 Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFC | Dudriková, Eva; Výrostková, Jana; Dudriková, Katarína: Účinok superoxidovaného dezinfekčného prostriedku na báze aktívneho kyslíka a kyseliny chlórnej (Veterinol) na G- baktérie izolované z ovčieho a kozieho mlieka. 2017 Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFC | Maľová, Jana; Výrostková, Jana; Semjon, Boris; Dudriková, Eva; Čopíková, M.: Parené syry v prihraničných oblastiach Slovenska. 2017 Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFC | Semjon, Boris (10%); Maľa, Pavel (10%); Reitznerová, Anna (10%); Poláková, Zuzana (10%); Maľová, Jana (10%); Andrašková, Tatiana (10%); Výrostková, Jana (10%); Dudriková, Eva (10%); Koréneková, Beáta (10%); Mačanga, Ján (10%): Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov. 2017 Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFC | Výrostková, Jana; Regecová, Ivana; Dudriková, Eva; Maľová, Jana; Semjon, Boris: Sledovanie citlivosti izolátov z ovčích a kozích produktov voči vybraným ATB. 2017 Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0 |
AFD | Dičáková, Zuzana; Dudriková, Eva: Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov. 2017 Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6 |
AFD | Výrostková, Jana; Dičáková, Zuzana; Pivovarníková, Antónia; Andrašková, Tatiana: Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie. 2017 Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6 |
AFD | Andrašková, Tatiana; Výrostková, Jana; Maľová, Jana; Dudriková, Eva; Pipová, Monika: Detekcia pridaného kozieho mlieka v ovčom mlieku pomocou rýchlych screeningových testov. 2017 Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-86738-12-0 |
AFD | Maľová, Jana; Semjon, Boris; Výrostková, Jana; Maľa, Pave; Andrašková, Tatiana: Senzorické posudzovanie masla z obchodnej siete. 2017 Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2 |
AFD | Semjon, Boris; Maľa, Pavel; Reitznerová, Anna; Poláková, Zuzana; Maľová, Jana; Andrašková, Tatiana; Výrostková, Jana; Dudriková, Eva; Koréneková, Beáta; Mačanga, Ján: Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. 2017 Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-86738-12-0 |
AFD | Semjon, Boris; Maľa, Pavel; Reitznerová, Anna; Marcinčák, Slavomír; Andrašková, Tatiana: Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu. 2017 Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2 |
AFD | Výrostková, Jana; Regecová, Ivana; Lauková, Andrea; Dudriková, Eva; Maľová, Jana; Semjon, Boris: Výskyt zástupcov čeľade Enterobacteriaceae v ovčích a kozích syroch. 2017 Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2 |
AFC | Dudriková, E., Lovayová, V., Vrabec, M.: Senzorické vlastnosti experimentálne vyrobených syrov s probiotickými kultúrami. VŠCHT v Prahe, 2016 (vydané bolo v roku 2017),169-174. ISBN 978-80-7080-973-0. |
AFC | Semjon, B., Dudriková, E., Výrostková, J., Maľová, J., Maľa, P.: Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania. VŠCHT v Prahe, 2016 (vydané bolo v roku 2017),175-180. ISBN 978-80-7080-973-0. |
AFC | Dičáková, Z., Dudriková, E.: Porovnanie fyzikálnych a fyzikálnochemických vlastností slovenských a gréckych syrov. VŠCHT v Prahe, 2016 (vydané bolo v roku 2017),201-204. ISBN 978-80-7080-973-0. |
Ohlasy
Názov kategórie | Konkrétny názov |
---|---|
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | Vrabec, Marek (30%); Lovayová, Viera (50%); Dudriková, Katarína (5%); Gallo, Juraj (5%); Dudriková, Eva (10%): Antibiotic resistance and prevalence of Enterococcus spp. and Escherichia coli isolated from bryndza cheese. 2015 ISSN 1594-4077 |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | DUDRIKOVÁ, Eva - PISTL, Juraj - SOKOL, Jozef. Antibiotic residues in milk as risk factors of food chain - experimental tylosin treatment in cows suffering from mastitis. In Deutsche Tierarztliche Wochenschrift. ISSN 0341-6593, 2008, roč. 115, č. 2, s. 75-77. (0.373 - IF2008). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Reduction power, polyphenols content and antimicrobial activity of honey. In Chemické listy. ISSN 0009-2770, 2008, roč. 102, suppl. 3, s. 628-629. (0.593 - IF2008). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | MLYNARČÍKOVÁ, Henrieta - LEGÁTH, Jaroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - PORÁČOVÁ, Janka - KOVÁČ, Gabriel. Biochemical aspects of toxic effects of supermethrin in the conditions of chronic 140-day avian reproductive test. In Veterinární medicína. ISSN 0375-8427, 1995, roč. 40, č. 6, s. 195-199. (0.250 - IF1995). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana - BHIDE, Mangesh Ramesh - DUDRIKOVÁ, Eva - TRÁVNIČEK, Milan. Genotypic Characterization of Coagulase-negative Staphylococci Isolated from Sheep Milk in Slovakia. In Acta veterinaria Brno. ISSN 0001-7213, 2010, vol. 79, č. 2, s. 269-276. (0.534 - IF2010). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana - BHIDE, Mangesh Ramesh - DUDRIKOVÁ, Eva - TRÁVNIČEK, Milan. Genotypic Characterization of Coagulase-negative Staphylococci Isolated from Sheep Milk in Slovakia. In Acta veterinaria Brno. ISSN 0001-7213, 2010, vol. 79, č. 2, s. 269-276. (0.534 - IF2010). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | DORKO, Erik - RIMAROVÁ, Kvetoslava - KECEROVÁ, Anna - PILIPČINEC, Emil - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - PETROVIČOVÁ, Jozefína - BOROŠ, Erich. Potential association between Coxiella burnetii seroprevalence and selected risk factors among veterinary students in Slovakia. In Annals of agricultural and environmental medicine. ISSN 1232-1966, 2011, vol. 18, č. 1, s. 47-53. (2.311 - IF2011). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | DORKO, Erik - RIMAROVÁ, Kvetoslava - KECEROVÁ, Anna - PILIPČINEC, Emil - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - PETROVIČOVÁ, Jozefína - BOROŠ, Erich. Potential association between Coxiella burnetii seroprevalence and selected risk factors among veterinary students in Slovakia. In Annals of agricultural and environmental medicine. ISSN 1232-1966, 2011, vol. 18, č. 1, s. 47-53. (2.311 - IF2011). |
4 - citácie v domácich publikáciách neregistrované v citačných indexoch | DUDRIKOVÁ, Eva. Food hygiene and technology I (milk). Rec. Mária Baranová, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. 120 s. ISBN 978-80-8077-291-8. |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - CABADAJ, Rudolf. Biogenic amines in ewes milk lump cheese and bryndza. In Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. ISSN 0042-4870, 2004, roč. 48, č. 1, s. 53-57. (0.192 - IF2004). |
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS | DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - CABADAJ, Rudolf. Biogenic amines in ewes milk lump cheese and bryndza. In Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. ISSN 0042-4870, 2004, roč. 48, č. 1, s. 53-57. (0.192 - IF2004). |
4 - citácie v domácich publikáciách neregistrované v citačných indexoch | DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : Edičné stredisko UVL, 2009. 114 s. ISBN 978-80-8077-134-8. |
4 - citácie v domácich publikáciách neregistrované v citačných indexoch | DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : Edičné stredisko UVL, 2009. 114 s. ISBN 978-80-8077-134-8. |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele výborne.