Tvorba študijného materiálu pre teoretickú a praktickú prípravu z predmetu – mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Názov projektu (slovenský): Tvorba študijného materiálu pre teoretickú a praktickú prípravu z predmetu – mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín
Názov projektu (anglický): Creation of study material for theoretical and practical preparation for the subject – Food and Feed Mycology and Mycotoxicology
Začiatok riešenia projektu: 2021
Koniec riešenia projektu: 2023
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 013UVLF-4/2021
Vedúci projektu: MVDr. Pavlína Jevinová, PhD.
Vysoká škola: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 25 350,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
ADC | Jevinová, Pavlina (25%); Pipová, Monika (25%); Regecová, Ivana (15%); Demjanová, Soňa (15%); Semjon, Boris (5%); Marcinčák, Slavomír (5%); Nagy, Jozef (5%); Kožárová, Ivona (5%): Effect of Cladosporium cladosporioides on the composition of mycoflora and the quality parameters of table eggs during storage. Bazilej : ISSN 2227-9717 |
V2 | Regecová, Ivana (70%); Jevinová, Pavlina (10%); Výrostková, Jana (10%); Pipová, Monika (10%): Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín. 2022 Nitra : ISBN 978-80-8266-007-7 |
V2 | Jevinová, Pavlina (50%); Pipová, Monika (25%); Regecová, Ivana (25%): Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec. 2022 Košice : ISBN 978-80-8077-752-4 |
V2 | Jevinová, Pavlina (50%); Pipová, Monika (25%); Regecová, Ivana (25%): Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec. 2022 Košice : ISBN 978-80-8077-751-7 |
V2 | Jevinová, Pavlina (50%); Regecová, Ivana (25%); Pipová, Monika (25%): Kontaminácia korenia majorán druhmi rodu Aspergillus. 2022 Brno : ISBN 978-80-7305-876-0 |
GII | Diplomová práca: Bc. Žaneta Semanová: Výskyt mikromycét v korení majorán; Školiteľ: MVDr. Pavlina Jevinová, PhD. |
V2 | Jevinová, Pavlina (40%); Popelka, Peter (25%); Hudáková, Terézia (25%); Pipová, Monika (10%): Antifungal and antibacterial activity of aqueous extracts of chili peppers. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-786-9 |
P1 | Jevinová, Pavlina (42%); Koréneková, Beáta (12%); Pipová, Monika (23%); Regecová, Ivana (23%); Falis, Marcel (%); Gadusová, Gabriela (%): Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. |
V2 | Koréneková, Beáta (60%); Jevinová, Pavlina (40%): Súčasné metódy stanovenia mykotoxínov v potravinách. 2023 Brno : ISBN 978-80-7305-934-7 |
P1 | Jevinová, Pavlina (36%); Koréneková, Beáta (4%); Marcinčák, Slavomír (2%); Nagy, Jozef (2%); Pipová, Monika (34%); Popelka, Peter (9%); Regecová, Ivana (13%); Koščová, Jana (%); Poráčová, Janka (%): Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín. |
V2 | Jevinová, Pavlina (40%); Popelka, Peter (25%); Hudáková, Terézia (25%); Pipová, Monika (10%): Antifugálna a anibakteriálna účinnosť vodných extraktov chilli paprík. 2023 Košice : ISBN 978-80-8077-787-6 |
Iné výstupy (napr. e-learning, webové stránky, virtuálne laboratórium, školenia, kurzy, workshop a pod.)
Názov výstupu | Opis výstupu | Link |
---|---|---|
e-learning | Metodické postupy pre jednotlivé analýzy sú spracované aj v prezentáciách doplnených o videozáznamy a fotodokumentáciu, ktoré budú využité hlavne pri dištančnej forme výučby. Tieto prezentácie a uvedené učebnice sú k dispozícií študentom aj online v Moodle na stránke Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. V súvislosti s praktickou prípravou sú v online forme v Moodle na stránke Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach pripravené aj formuláre protokolov, ktoré študent vypracuje po každom absolvovanom praktickom cvičení a online skúšobné testy, ktoré budú slúžiť študentom na samohodnotenie nadobudnutých vedomostí. Krátke testy sú pripravené podľa tematických celkov študijného predmetu a so spätnou väzbou. V prílohe prikladáme Printscreen s online platformy Moodle pre ilustráciu v akej forme sú tieto materiály k dispozícií študentom. | https://moodle.uvlf.sk/course/view.php?id=243 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele výborne.