Implementácia inovácií do edukačného procesu predmetov technológie výroby potravín a pokrmov živočíšneho pôvodu

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Implementácia inovácií do edukačného procesu predmetov technológie výroby potravín a pokrmov živočíšneho pôvodu

Názov projektu (anglický): Implementation of innovations into the educational process of subjects of food production technology and food of animal origin

Začiatok riešenia projektu: 2021

Koniec riešenia projektu: 2023

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 034SPU-4/2021

Vedúci projektu: doc. Ing. Miroslav Kročko, PhD.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 44 058,00 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
AAA Miroslav KROČKO, Viera DUCKOVÁ, Juraj MEDO, Ondřej BUČKO, Marek BOBKO, Vladimíra KŇAZOVICKÁ, 2021. Effect of Starter and Probiotic Cultures on the Quality of Fermented and Dried Meat Products. 92s. (Publikácia v tlači).
V2 Golian, Jozef (20%); Benešová, Lucia (20%); Kročko, Miroslav (20%); Tancik, Alexander (20%); Jakabová, Silvia (20%): Obsah a variabilita tuku a bielkovín vo vybraných tvrdých syroch. 2022 Nitra : ISBN 978-80-8266-007-7
V2 Golian, Jozef (20%); Benešová, Lucia (20%); Kročko, Miroslav (20%); Partika, Adam (20%); Jakabová, Silvia (20%): Obsah a variabilita tuku a bielkovín v syre Mozzarella. 2022 Brno : ISBN 978-80-7509-828-3
V2 Kročko, Miroslav (25%); Gábor, Michal (25%); Ducková, Viera (25%); Bučko, Ondřej (25%): Vplyv mokrého zrenia na fyzikálno-chemické vlastnosti mäsa plemien hovädzieho dobytka. 2022 Nitra : ISBN 978-80-8266-007-7
V2 Kročko, Miroslav (20%); Ducková, Viera (16%); Vrzalová, Tatiana (16%); Tkáčová, Jana (16%); Jakabová, Silvia (16%); Benešová, Lucia (16%): Hodnotenie kvality mäsa pstruha dúhového (Oncorhynchus mykiss) v procese jeho skladovania stanovením indexu QIM. 2022 Brno : ISBN 978-80-7509-828-3
V2 Pavelková, Adriana (50%); Tkáčová, Jana (30%); Kročko, Miroslav (20%): The assessment of milk selected properties during the lactation period of lipizzaner mares. 2022 Nitra : ISBN 978-80-552-2517-3
V2 THE EVALUATION OF LIPIZZANER MARE MILK SELECTED PROPERTIES DURING THE LACTATION PERIOD. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences (V tlači)
V2 EVALUATION OF RABBIT KIDNEY AFTER ADDITION OF AMYGDALIN.Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences (V tlači)
V2 Ducková, Viera (33%); Brieniková, Zuzana (1%); Kročko, Miroslav (33%); Tkáčová, Jana (33%): Mikrobiologická kvalita ochutených parených syrov od mladých producentov. 2023 Brno : ISBN 978-80-7509-906-8
O2 Kročko, Miroslav (14.29%); Ducková, Viera (14.285%); Tkáčová, Jana (14.285%); Bobko, Marek (14.285%); Jurčaga, Lukáš (14.285%); Čech, Matej (14.285%); Herc, Peter (14.285%): Kvalita fermentovaného mäsového výrobku po prídavku extraktu z čiernych ríbezlí (Ribes nigrum). 2023 Brno : ISBN 978-80-7509-917-4
V3 Ducková, Viera (1%); Kročko, Miroslav (70%); Tkáčová, Jana (29%): Microbial biofilms in a meat processing environment. Beograd : ISSN 2466-2852
V3 Kročko, Miroslav; Ducková, Viera; Bobko Marek: Characteristics of traditional guaranteed meat specialties in Slovakia: Beograd ISSN 2466-2852

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele.

Filter

Filter