Implementácia inovácií do edukačného procesu predmetov technológie výroby potravín a pokrmov živočíšneho pôvodu
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Názov projektu (slovenský): Implementácia inovácií do edukačného procesu predmetov technológie výroby potravín a pokrmov živočíšneho pôvodu
Názov projektu (anglický): Implementation of innovations into the educational process of subjects of food production technology and food of animal origin
Začiatok riešenia projektu: 2021
Koniec riešenia projektu: 2023
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 034SPU-4/2021
Vedúci projektu: doc. Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 44 058,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
AAA | Miroslav KROČKO, Viera DUCKOVÁ, Juraj MEDO, Ondřej BUČKO, Marek BOBKO, Vladimíra KŇAZOVICKÁ, 2021. Effect of Starter and Probiotic Cultures on the Quality of Fermented and Dried Meat Products. 92s. (Publikácia v tlači). |
V2 | Golian, Jozef (20%); Benešová, Lucia (20%); Kročko, Miroslav (20%); Tancik, Alexander (20%); Jakabová, Silvia (20%): Obsah a variabilita tuku a bielkovín vo vybraných tvrdých syroch. 2022 Nitra : ISBN 978-80-8266-007-7 |
V2 | Golian, Jozef (20%); Benešová, Lucia (20%); Kročko, Miroslav (20%); Partika, Adam (20%); Jakabová, Silvia (20%): Obsah a variabilita tuku a bielkovín v syre Mozzarella. 2022 Brno : ISBN 978-80-7509-828-3 |
V2 | Kročko, Miroslav (25%); Gábor, Michal (25%); Ducková, Viera (25%); Bučko, Ondřej (25%): Vplyv mokrého zrenia na fyzikálno-chemické vlastnosti mäsa plemien hovädzieho dobytka. 2022 Nitra : ISBN 978-80-8266-007-7 |
V2 | Kročko, Miroslav (20%); Ducková, Viera (16%); Vrzalová, Tatiana (16%); Tkáčová, Jana (16%); Jakabová, Silvia (16%); Benešová, Lucia (16%): Hodnotenie kvality mäsa pstruha dúhového (Oncorhynchus mykiss) v procese jeho skladovania stanovením indexu QIM. 2022 Brno : ISBN 978-80-7509-828-3 |
V2 | Pavelková, Adriana (50%); Tkáčová, Jana (30%); Kročko, Miroslav (20%): The assessment of milk selected properties during the lactation period of lipizzaner mares. 2022 Nitra : ISBN 978-80-552-2517-3 |
V2 | THE EVALUATION OF LIPIZZANER MARE MILK SELECTED PROPERTIES DURING THE LACTATION PERIOD. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences (V tlači) |
V2 | EVALUATION OF RABBIT KIDNEY AFTER ADDITION OF AMYGDALIN.Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences (V tlači) |
V2 | Ducková, Viera (33%); Brieniková, Zuzana (1%); Kročko, Miroslav (33%); Tkáčová, Jana (33%): Mikrobiologická kvalita ochutených parených syrov od mladých producentov. 2023 Brno : ISBN 978-80-7509-906-8 |
O2 | Kročko, Miroslav (14.29%); Ducková, Viera (14.285%); Tkáčová, Jana (14.285%); Bobko, Marek (14.285%); Jurčaga, Lukáš (14.285%); Čech, Matej (14.285%); Herc, Peter (14.285%): Kvalita fermentovaného mäsového výrobku po prídavku extraktu z čiernych ríbezlí (Ribes nigrum). 2023 Brno : ISBN 978-80-7509-917-4 |
V3 | Ducková, Viera (1%); Kročko, Miroslav (70%); Tkáčová, Jana (29%): Microbial biofilms in a meat processing environment. Beograd : ISSN 2466-2852 |
V3 | Kročko, Miroslav; Ducková, Viera; Bobko Marek: Characteristics of traditional guaranteed meat specialties in Slovakia: Beograd ISSN 2466-2852 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele.