Inovácia metodologického zázemia a obsahu profilových potravinársko-gastronomických predmetov so zameraním na zvýšenie konkurencieschopnosti absolventov

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Inovácia metodologického zázemia a obsahu profilových potravinársko-gastronomických predmetov so zameraním na zvýšenie konkurencieschopnosti absolventov

Názov projektu (anglický): Innovation of the methodological background and content of profile food and gastronomic subjects with a focus on increasing the competitiveness of graduates

Začiatok riešenia projektu: 2021

Koniec riešenia projektu: 2023

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 020SPU-4/2021

Vedúci projektu: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 43 718,00 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
BCI ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 113 s. ISBN 978-80-552-2355-1.
BCI ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - ČAPLA, Jozef - HLEBA, Lukáš - ŽIAROVSKÁ, Jana. Hygiena výživy a stravovania : Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 121 s. ISBN 978-80-552-2363-6.
BCI ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Ochorenia z potravín : návody na cvičenia- repetitórium. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 176 s. ISBN 978-80-552-2370-4.
AFC Zeleňáková, Lucia (100%): Prevalencia výskytu alimentárnych intoxikácií na Slovensku za ostatných 20 rokov. 2021 Brno : ISBN 978-80-7305-859-3
AFC ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - ŠNIRC, Marek - FIKSELOVÁ, Martina. Využitie iónovo selektívnej elektródy na stanovenie dusičnanov v šalátoch. In Hygiena a technologie potravin - L. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 250 s. ISBN 978-80-7305-859-3. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2021, s. 239-245. Dostupné na internete: <https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny>.
ADE ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - ŽIAROVSKÁ, Jana - KOLESÁROVÁ, Anna. Uchovávanie marinovaného mäsa určeného na grilovanie z pohľadu zdravotnej bezpečnosti. In Journal of tourism, hospitality and commerce. ISSN 1804-3836, 2021, vol. 12, no. 2, s. 57-69.
ADE KOLESÁROVÁ, Anna - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea - MRÁZOVÁ, Jana. Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov. In Journal of tourism, hospitality and commerce. ISSN 1804-3836, 2021, vol. 12, no.2, s. 18-29.
V1 ANGELOVIČOVÁ, Mária - ANGELOVIČ, Michal - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu. 1st. ed. Český Těšín : 2 Theta (Český Těšín, Česko) 2021. 108 s. ISBN 978-80-88279-08-2.
V2 ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna. Vybrané indikátory mikrobiologickej kvality nátierok z vajec. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. 329 s. ISBN 978-80-8266-007-7. . Nitra : Garmond, 2022, s. 67-74. Dostupné na internete: <https://doi.org/10.15414/2022.sqf22-psp>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 KOLESÁROVÁ, Anna - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea - DIDOVÁ, Michaela. Jedlo vo vzťahu k umeniu. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. 329 s. ISBN 978-80-8266-007-7. . Nitra : Garmond, 2022, s. 99-108. Dostupné na internete: <https://doi.org/10.15414/2022.sqf22-psp>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 KOLESÁROVÁ, Anna - SOLGAJOVÁ, Miriam - MENDELOVÁ, Andrea - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOPČEKOVÁ, Jana - MRÁZOVÁ, Jana. Reologické vlastnosti pšeničnej múky s prídavkom muchovníka jelšolistého (Amelanchier alnifolia Nutt.). In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 199-204. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 FIKSELOVÁ, Martina - ZELENAJOVÁ, Anna - RYBNIKÁR, Samuel - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Analýza fyzikálnych a chemických rizík vo výrobkoch z ovocia a zeleniny. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 137-140. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy
V2 GABAŠOVÁ, Michaela - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - CIESAROVÁ, Zuzana - KUKUROVÁ, Kristína - JELEMENSKÁ, Viera. Obsah akrylamidu v zemiakových hranolčekoch primárne určených pre gastronomické prevádzky. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 141-147. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 MENDELOVÁ, Andrea - MENDEL, Ľubomír - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna - SOLGAJOVÁ, Miriam. Zvyšovanie nutričnej kvality dehydratovaných rajčiakov ošetrením pred sušením. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 244-251. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 SOLGAJOVÁ, Miriam - KOLESÁROVÁ, Anna - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea. Hodnotenie sladovníckej kvality vybraných odrôd jačmeňa jarného. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 268-292. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna - FIKSELOVÁ, Martina - MENDELOVÁ, Andrea. Storage of fresh and marinated meat intended for grilling. In Food/Bio/Tech. 1. vyd. 84 s. ISBN 978-80-552-2517-3. Food/Bio/Tech. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2022, s. 79. Dostupné na internete: <https://doi.org/10.15414/2022.9788055225173>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - GABAŠOVÁ, Michaela - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia. Zmeny texturálnych vlastností zemiakových hranolčekov vplyvom fritovania. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 338-344. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna - MENDELOVÁ, Andrea - FIKSELOVÁ, Martina - SOLGAJOVÁ, Miriam. Uchovávanie cícerových nátierok z pohľadu mikrobiologickej bezpečnosti. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 345-352. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V2 ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MRÁZOVÁ, Jana - GAŽAROVÁ, Martina - KOPČEKOVÁ, Jana - LENÁRTOVÁ, Petra. Analýza nedostatkov pri výrobe a predaji zmrzliny vo vybranom okrese na Slovensku. In Hygiena a technologie potravin - LI. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 379 s. ISBN 978-80-7305-876-0. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2022, s. 353-358. Dostupné na internete: <https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20sbornik.pdf>. Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy.
V3 Gabašová, Michaela (20%); Zeleňáková, Lucia (16%); Ciesarová, Zuzana (16%); Benešová, Lucia (16%); Kukurová, Kristína (16%); Jelemenská, Viera (16%): The variability of acrylamide content in potato French fries depending on the oil used and deep-frying conditions. Nitra : ISSN 1337-0960
P1 P1 / BCI ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - BELEJ, Ľubomír. Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2023. 159 s. ISBN 978-80-552-2570-8. Typ výstupu: skriptum; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AED ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - FIKSELOVÁ, Martina - KOLESÁROVÁ, Anna - MENDELOVÁ, Andrea. Porovnanie vybraných parametrov hygienickej kvality zemiakových šalátov ochutených majonézou a. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. 298 s. ISBN 978-80-8266-028-2. . Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy pri SAV (Bratislava, Slovensko), 2023, s. 122-130. Dostupné na internete: <https://doi.org/10.15414/2023.sqf23-psp>. Typ výstupu: príspevok; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
O2 O2 / BEE SOLGAJOVÁ, Miriam - KOLESÁROVÁ, Anna - MAREČEK, Ján - MENDELOVÁ, Andrea - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Mlynárska a pekárska kvalita vybraných odrôd pšenice. In Ingrovy dny 2023 : sborník 49. konference o jakosti potravin a potravinových surovin, 28.2.-2.3.2023 Mendelova univezita v Brně = book of the 49th food quality and safety conference, 28.2.-2.3.2023, Mendel university of Brno. 1. vyd. 576 s. ISBN 978-80-7509-917-4. Ingrovy dny. Brno : Mendelova univerzita, 2023, s. 499-506. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
O2 O2 / BFA SOLGAJOVÁ, Miriam - KOLESÁROVÁ, Anna - MAREČEK, Ján - MENDELOVÁ, Andrea - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Mlynárska a pekárska kvalita vybraných odrôd pšenice. In Ingrovy dny 2023. 1 vyd. 104 s. ISBN 978-80-7509-906-8. Ingrovy dny. Brno : Mendelova univerzita, 2023, s. 86-87. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
O2 O2 / BFA ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - BENEŠOVÁ, Lucia - GULOVÁ, Alexandra - KOLESÁROVÁ, Anna. Obsah vitamínu C v reďkovke siatej (Raphanus sativus) predávanej na trhovisku. In CzechFoodChem 2023. 1. vyd. 43 s. CzechFoodChem 2023. Praha : Česká společnost chemická, 2023, s. 29-30. Typ výstupu: abstrakt z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
O2 O2 / BFA KOLESÁROVÁ, Anna - BOJŇANSKÁ, Tatiana - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea - SOLGAJOVÁ, Miriam. Vplyv prídavku lyofilizovanej ríbezle čiernej na reologické vlastnosti pšeničnej múky. In CzechFoodChem 2023. 1. vyd. 43 s. CzechFoodChem 2023. Praha : Česká společnost chemická, 2023, s. 30-31. Typ výstupu: abstrakt z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AFG ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea - KOLESÁROVÁ, Anna - FIKSELOVÁ, Martina - ŽIAROVSKÁ, Jana. Hygienic quality of chickpea spreads in relation to the used ingredients and storage conditions. In NUTRICON 2023. 1st. ed. 337 s. ISBN 978-608-4565-17-8. Nutricon 2023. Skopje Consulting and Training Center KEY (Skopje, Macedónsko) 2023, s. 141-142.
V2 V2 / AFG ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - GAŽAROVÁ, Martina - HABÁNOVÁ, Marta - LENÁRTOVÁ, Petra. Hygienic-epidemiological aspects of bacterial alimentary infections incidence (A04.-) in Slovakia over the last 20 years. In NUTRICON 2023. 1st. ed. 337 s. ISBN 978-608-4565-17-8. Nutricon 2023. Skopje Consulting and Training Center KEY (Skopje, Macedónsko) 2023, s. 143-144. Typ výstupu: abstrakt z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo, poľnohospodárstvo a krajinárstvo
O1 O1 / BAB ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - ANGELOVIČ, Michal. Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania – prípadová štúdia z praxe : Application of the NOVA system within the food classification according to degree and processing technique – a case study from practice. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2023. 61 s. Dostupné na internete: <https://doi.org/10.15414/2023.9788055226255>. ISBN 978-80-552-2628-6. Typ výstupu: knižná publikácia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy, Strojárstvo; Študijný odbor: potravinárstvo, strojárstvo
O2 O2 / BEE ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - BENEŠOVÁ, Lucia - GULOVÁ, Alexandra - KOLESÁROVÁ, Anna. Obsah vitamínu C v reďkovke siatej (Raphanus sativus) predávanej na trhovisku. In CzechFoodChem 2023. 1. vyd. 137 s. ISSN 1802-1433. ISBN 978-80-7592-231-1. CzechFoodChem 2023, s. 85-90. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AFC GABAŠOVÁ, Michaela - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Oxidačné a hydrolytické zmeny repkového oleja počas fritovania zemiakových hranolčekov. In Hygiena a technologie potravin - LII. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 390 s. ISBN 978-80-7305-934-7. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2023, s. 102-108. Dostupné na internete: <https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny>. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AFC SOLGAJOVÁ, Miriam - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - MENDELOVÁ, Andrea - KOLESÁROVÁ, Anna. Vplyv procesu sladovania jačmeňa na zmeny v obsahu beta-glukánov. In Hygiena a technologie potravin - LII. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 390 s. ISBN 978-80-7305-934-7. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2023, s. 283-289. Dostupné na internete: <https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny>. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AFC ZELEŇÁKOVÁ, Lucia. Hygienicko-legislatívne aspekty prevádzkovania nápojových automatov. In Hygiena a technologie potravin - LII. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 390 s. ISBN 978-80-7305-934-7. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2023, s. 352-358. Dostupné na internete: <https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny>. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo
V2 V2 / AFC ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - BENEŠOVÁ, Lucia - KOLESÁROVÁ, Anna. Porovnanie obsahu dusičnanov v reďkovke siatej (Raphanus sativus) od rôznych producentov. In Hygiena a technologie potravin - LII. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 390 s. ISBN 978-80-7305-934-7. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2023, s. 368-375. Dostupné na internete: <https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny>. Typ výstupu: príspevok z podujatia; Oblasť výskumu: Poľnohospodárske a lesnícke vedy; Študijný odbor: potravinárstvo

Ohlasy

Názov kategórie Konkrétny názov
4 - citácie v domácich publikáciách neregistrované v citačných indexoch Ohlasy: [2][4*] GOLIAN, Jozef - ŠKRADA, Michal Samson - BENEŠOVÁ, Lucia - ONDRUŠ, Ladislav - JAKABOVÁ, Silvia. Hodnotenie kvalitatívneho a kvantitatívneho zloženia mastných kyselín u tresky aljašskej. In Hygiena alimentorum XLII. 1.vyd. 481 s. ISBN 978-80-8077-752-4. Hygiena alimentorum. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie, 2022, s. 196-204.
1 - citácie v zahraničných publikáciách registrované v citačných indexoch Web of Science a v databáze SCOPUS Ohlasy: [1][1*] SALIHU, Salih - GASHI, Njomza - HASANI, Endrit. Effect of Plant Extracts Addition on the Physico-Chemical and Sensory Properties of Biscuits. In: Applied Sciences (Switzerland), 2023-09-01, 13, 17, pp., Registrované v: SCOPUS
3 - citácie v zahraničných publikáciách neregistrované v citačných indexoch Ohlasy: [2][3*] NOVAS, Nuria - EL-KHALED, Dalia - GARCÍA SALVADOR, Rosa M. - PORTILLO, Francisco - FERNÁNDES-ROS, Manuel - GAZQUEZ, Jose A. Dielectric Spectroscopy for the Non-Destructive Characterization of Biomaterials: Fundamentals, Techniques, and Experimentations. In Microwave Technologies - Recent Advances and New Trends and Applications [Working Title]. Viedeň : IntechOpen, 2023.
3 - citácie v zahraničných publikáciách neregistrované v citačných indexoch Ohlasy: [2][3*] MOLČANOV, Mychajlo Jurinovič - MILINČUK, Kateryna - TERZIEV, Sergej Georgijovyč - PETROVSKÝ, Vjačeslav. RESEARCH OF RHEOLOGICAL DRYING PROCESSES OF FOOD SYSTEMS IN THE FIELD OF IC. In Scientific Works, 2022, vol. 86, no. 1, pp. 91-99. ISSN 2073-8730.

Iné výstupy (napr. e-learning, webové stránky, virtuálne laboratórium, školenia, kurzy, workshop a pod.)

Názov výstupu Opis výstupu Link
Prepojenie stredná škola/gymnázium-univerzita-prax Exkurzia a praktická výučba študentov SOŠ gastronómie a cestovného ruchu na Ústave potravinárstva https://fbp.uniag.sk/sk/FBP-uvodna-stranka/?page_n67=6
SPU pripravila zážitkovú exkurziu pre 40 stredoškolákov - športovcov Štyridsať študentov prvého až tretieho ročníka Strednej športovej školy v Poprade koncom júna navštívilo viaceré pracoviská Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre. Zážitkovou formou sa dozvedeli informácie o možnostiach štúdia, ale aj vede a výskume na fakultách, ktoré ako športovci využijú v praxi. Akciu organizačne pripravila a študentov sprevádzala doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. https://uniag.sk/sk/aktualne-informacie/spu-pripravila-zazitkovu-exkurziu-pre-40-stredoskolakov-sportovcov
Food and beverage control Študentom našej fakulty prednášali zaujímaví hostia z externého prostredia - pre študentov programu Potraviny a technológie v gastronómii pani Lucia Mešková na tému "Food and beverage control" a pre študentov programu Bezpečnosť a kontrola potravín pán Ján Maryška na tému "D-test- testy potravín z pohľadu spotrebiteľskej organizácie". https://www.facebook.com/fakulta.biotechnologie.a.potravinarstva/?locale=sk_SK

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele výborne.

Filter

Filter