Inovácia vzdelávania v predmetoch so zameraním na skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
Základné informácie
Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia
Názov projektu (slovenský): Inovácia vzdelávania v predmetoch so zameraním na skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
Názov projektu (anglický): Innovation in education in subjects focusing on storage and processing of plant products
Začiatok riešenia projektu: 2019
Koniec riešenia projektu: 2021
Stav projektu: Ukončený
Číslo projektu: 044SPU-4/2019
Vedúci projektu: doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA
Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA | Kapitálové výdavky v € | |
---|---|---|
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu | 18 387,00 | 0,00 |
Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia
Publikačná činnosť
Kód kategórie | Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.) |
---|---|
AED | Mendelová, Andrea (34%); Mendel, Ľubomír (33%); Mareček, Ján (33%): Quality of fruit syrups fortified with herbal extracts. 2019 Nitra : ISBN 978-80-552-2073-4 |
AFD | Solgajová Miriam, Mareček Ján, Mendelová Andrea. 2020. Kvalita pečiva obohateného o svetlý slad. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z XVII.vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Piešťany, s. 261-264. ISBN 978-80-550-2168-7. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687 |
AED | Solgajová Miriam, Mareček Ján, Mendelová Andrea, Dráb Štefan. 2020. Vplyv podmienok skladovania na zmeny antioxidačnej aktivity svetlých pív. In: VÝŽIVA – ČLOVEK – ZDRAVIE 2020, Nitra: SPU, s. 176-181. ISBN 978-80-552-2240-0. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400 |
AED | Mendelová Andrea, Mendel Ľubomír, Kolesárová Anna, Mareček Ján. 2020. Porovnanie kvality 100 % cviklových štiav na slovenskom trhu. In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd., s. 135-141. ISBN 978-80-552-2240-0. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400 |
AED | Mendelová Andrea, Mendel Ľubomír, Solgajová Miriam, Kolesárová Anna 2020. Analýza obsahu sacharidov vo vybraných odrodách rajčiaka jedlého. In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd., s. 142-147. ISBN 978-80-552-2240-0. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400 |
AFD | Mendelová Andrea, Mendel Ľubomír, Mareček Ján, Solgajová Miriam. 2020. Hodnotenie kvality cherry rajčiakov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z XVII.vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Piešťany, s.255-260.ISBN 978-80-550-2168-7. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687 |
AED | Mareček Ján, Mendelová Andrea, Solgajová, Miriam. 2020. Vplyv prídavku zemiakovej múky a batátovej múky na kvalitu chleba . In: VÝŽIVA – ČLOVEK – ZDRAVIE 2020. Nitra: SPU, s. 131-134. ISBN 978-80-552-2240-0. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400 |
AFD | Mareček Ján, Mendelová Andrea, Solgajová Miriam, Hranka Martin. 2020. Vplyv prídavku batatov a zemiakov na kvalitu chleba. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z XVII.vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Piešťany, s.251-254. ISBN 978-80-550-2168-7. DOI: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687 |
AFH | Šátek, Matúš (34%); Ivanišová, Eva (33%); Mareček, Ján (33%): Jerusalem artichoke and its usage in baking industry. 2021 Nitra : ISBN 978-80-552-2400-8 |
ADN | Mendelová, Andrea (25%); Mendel, Ľubomír (25%); Solgajová, Miriam (25%); Mareček, Ján (25%): Evaluation of the basic saccharides content in tomatoes. Nitra : ISSN 1337-0960 |
AED | Mendelová, Andrea (20%); Mendel, Ľubomír (20%); Kolesárová, Anna (20%); Mareček, Ján (20%); Solgajová, Miriam (20%): Dynamika antokyánových farbív po spracovaní čučoriedok na džem. 2021 Nitra : ISBN 978-80-552-2412-1 |
AFH | Solgajová, Miriam (34%); Paulovičová, Zuzana (33%); Mareček, Ján (33%): Evaluation of milling and baking quality characteristic of selected wheat cultivars. 2021 Nitra : ISBN 978-80-552-2401-5 |
AED | Kolesárová, Anna (25%); Zeleňáková, Lucia (25%); Mendelová, Andrea (25%); Solgajová, Miriam (25%): Trendy v gastronómii - zážitková gastronómia. 2021 Nitra : ISBN 978-80-552-2412-1 |
AED | Solgajová, Miriam (25%); Mareček, Ján (25%); Mendelová, Andrea (25%); Kolesárová, Anna (25%): Vplyv prídavku špeciálnych sladov na vybrané kvalitatívne parametre sladiny. 2021 Nitra : ISBN 978-80-552-2412-1 |
Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA
Splnil ciele výborne.