Implementácia moderného inovatívneho konceptu nutričnej aplikácie do vyučovacieho procesu študentov a následné využitie poznatkov v praxi

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Implementácia moderného inovatívneho konceptu nutričnej aplikácie do vyučovacieho procesu študentov a následné využitie poznatkov v praxi

Názov projektu (anglický): Implementation of a modern innovative concept nutritional application into the students' learning process and the subsequent use of knowledge in practice

Začiatok riešenia projektu: 2019

Koniec riešenia projektu: 2021

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 004SPU-4/2019

Vedúci projektu: RNDr. Jana Mrázová, PhD.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 17 226,00 0,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
ADM GAŽAROVÁ, M.– GALŠNEIDEROVÁ, M. – MEČIAROVÁ, L. 2019. Obesity diagnosis and mortality risk based on AAA Body Shape Indexxe (ABSI) and other indices and anthropometric parameters in university students. Rocz Panstw Zakl Hig, 2019, 70 (3):267-275. https://doi.org/10.32394/rpzh.2019.0077
FAI GAŽAROVÁ, M. 2019. Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734
BCI MRÁZOVÁ, J. – GAŽAROVÁ, M. 2019. Počítačové aplikácie vo výžive ľudí, SPU : Nitra (v edičnom – v tlači, plán - december 2019)
DAI CHLEBOVÁ, Z. 2019. Analýza a optimalizácia výživy vybraných skupín populácie na základe antropometrických a spiroergometrických vyšetrení. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 261 s.
AFC GAŽAROVÁ, M. - KOPČEKOVÁ, J. - MRÁZOVÁ, J. - GLUŠTÍKOVÁ, A. 2019. Vplyv nutričných faktorov na zmeny krvného tlaku a rozvoj hypertenzie u mladej dospelej populácie. In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1 vyd. 1 CD-ROM (354 s.). ISBN 978-80-7305-828-9. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2019, s. 130-135. KOPČEKOVÁ, J. - GAŽAROVÁ, M. - MRÁZOVÁ, J. 2019. Vplyv konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov na lipidový profil u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami. In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1 vyd. 1 CD-ROM (354 s.). ISBN 978-80-7305-828-9. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2019, s. 182-187.
AFD GAŽAROVÁ, M. - PERNIŠOVÁ, P. - KOPČEKOVÁ, J. - MRÁZOVÁ, J. – KRIVOSUDSKÁ, E. 2019. Syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien. 2019. In Záhradníctvo 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2010-9. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 108-120, CD-ROM. GAŽAROVÁ, M. - CHLEBO, P. - KOPČEKOVÁ, J. - MRÁZOVÁ, J. - HABÁNOVÁ, M. 2019. Vplyv konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov 2019. In Záhradníctvo 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2010-9. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 121-127, CD-ROM. HABÁNOVÁ, M. - HOLOVIČOVÁ, M. - KOPČEKOVÁ, J. - GAŽAROVÁ, M. – MRÁZOVÁ, J. 2019. Hodnotenie frekvencie konzumácie ovocia vo vybranej populácii Srbska a Slovenska. 2019. In Záhradníctvo 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2010-9. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 128-135, CD-ROM. KOPČEKOVÁ, J. - KOLESÁROVÁ, A. - GAŽAROVÁ, M. - MRÁZOVÁ, J. - HABÁNOVÁ, M. - CHLEBO, P. - VALUCH, J. – KOLESÁROVÁ, A. 2019. Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene. 2019. In Záhradníctvo 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2010-9. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 206-217, CD-ROM. MRÁZOVÁ, J. - PETRIĽÁKOVÁ, A. - GAŽAROVÁ, M. - KOPČEKOVÁ, J. - HABÁNOVÁ, M. 2019. Zhodnotenie pitného režimu vo vybranej skupine osôb. 2019. In Záhradníctvo 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2010-9. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 243-249, CD-ROM.
AED GAŽAROVÁ, M. – GALŠNEIDEROVÁ, M. – CHLEBOVÁ, Z. – MEČIAROVÁ, L. – KOPČEKOVÁ, J. – MRÁZOVÁ, J. – HABÁNOVÁ, M. – KOLESÁROVÁ, A. – KRIVOSUDSKÁ, E. 2019. Zhodnotenie indexu telesnej hmotnosti ako indikátora obezity vo vzťahu k iným antropometrickým parametrom. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 61-69. GAŽAROVÁ, M. – GALŠNEIDEROVÁ, M. – MEČIAROVÁ, L. 2019. Diagnostika obezity na základe pomeru obvodu pása a obvodu bokov a viscerálnej oblasti a ich vzťah k ďalším antropometrickým parametrom. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 70-81. GAŽAROVÁ, M. – LEVÁKOVÁ, Ľ. 2019. Zhodnotenie biochemických parametrov krvi vo vzťahu k pohlaviu, veku a diagnóze choroby (súvisiacej s výživou). In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 82-97. HABÁNOVÁ, M. – JANČICHOVÁ, K. – GAŽAROVÁ, M. – HOLOVIČOVÁ, M. 2019. Sledovanie príjmu vybraných minerálnych látok v populácii žien pred menopauzou. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 103-111. HABÁNOVÁ, M.- MEČIAROVÁ, L. – HOLOVIČOVÁ, M. 2019. Vplyv pravidelnej fyzickej aktivity na telesnú stavbu detí. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 112-117 CHLEBOVÁ, Z. – CHLEBO, P. – MAGULA, D. – HABÁNOVÁ, M. – GAŽAROVÁ, M. – KOPČEKOVÁ, J. – MRÁZOVÁ, J. - FATRCOVÁ-ŠRAMKOVÁ, K. – SCHWARZOVÁ, M. – LENÁRTOVÁ, P. – HOLOVIČOVÁ, M. – SERVÁTKOVÁ, M. 2019. Distribúcia vody v tele sledovaného súboru ženského hádzanárskeho družstva. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 157-162. KOPČEKOVÁ JANA, KOLESÁROVÁ ANNA, GAŽAROVÁ MARTINA, KOVÁČIK ANTON, MRÁZOVÁ JANA, CHLEBO PETER, KOLESÁROVÁ ADRIANA. 2019. Účinok konzumácie horkých marhuľových semien na vybrané parametre zdravotného stavu konzumentov s hypercholesterolémiou. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 185-193. MRÁZOVÁ, J. – GAŽAROVÁ, M. – KOPČEKOVÁ, J. – ŠTEFANIOVÁ, I. – HABÁNOVÁ, M. – HOLOVIČOVÁ, M. – CHLEBOVÁ, Z. 2019. Analýza stravovacích návykov u pacientov s chronickou pankreatitídou. In Výživa - človek - zdravie 2019. 1. vyd. 1 CD-ROM (259 s.). ISBN 978-80-552-2073-4. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 222-228.
ADM GAŽAROVÁ, M. – KOPČEKOVÁ, J. – MRÁZOVÁ, J. – CHLEBO, P. 2020. Effect of Gluten-free Bakery Products on Serum Levels of Mineral Elements in Healthy Consumers. In Scientia Agriculturae Bohemica, vol. 51, 2020, p. 41-50. https://doi.org/10.2478/sab-2020-0006
ADM GAŽAROVÁ, M. – MEČIAROVÁ, L. 2020. Uric acid alterations by consumption of gluten-free bakery products in relation to cardiovascular and metabolic syndrome risk factors. In Roczniki państwowego zakładu higieny. Warsaw, Poland : National institute of public health – National institute of hygiene, 2020, vol. 71, no. 3, p. 279-289. ISSN 0035-7715.
ADN JANČICHOVÁ, K. – HABÁNOVÁ, M. – MRÁZOVÁ, J. – GAŽAROVÁ, M. – KOPČEKOVÁ, J. 2020. Assessment of the intake of selected minerals in population of premenopausal women based on specific socio-demographic indicators. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, vol. 14, 2020, 828-835. ISSN 1337-0960 (online). https://doi.org/10.5219/1288
ADN KOPČEKOVÁ, J. – MRÁZOVÁ, J. – GAŽAROVÁ, M. – HABÁNOVÁ, M. Effects of meat and processed meat consumption on the lipid profile in the population with cardiovascular diseases. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, vol. 14, 2020, 828-835. ISSN 1337-0960 (online). https://doi.org/10.5219/1428
AED MRÁZOVÁ, J. – BABINCOVÁ, N. – GAŽAROVÁ, M. – KOPČEKOVÁ, J. –– HABÁNOVÁ, M. 2020. Analýza príjmu železa u ľudí so sideropenickou anémiou. In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd. 1 CD-ROM (276.). ISBN 978-80-552-1719-2, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020, s. 148-154. https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AED GAŽAROVÁ, M. – HALÁMEKOVÁ, A. 2020. Výživové hodnoty vybraných bezlepkových produktov In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd. 1 CD-ROM (276 s.). ISBN 978-80-552- 1719-2, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020, s. 38-47. https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AED GAŽAROVÁ, M. – KOČÍKOVÁ, M. – HALÁMEKOVÁ, A. – HABÁNOVÁ, M. – KRIVOSUDSKÁ, E. – MRÁZOVÁ, J. – KOPČEKOVÁ, J. 2020. Frekvencia konzumácie bezlepkového pečiva a jej vplyv na vybrané antropometrické parametre. In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd. 1 CD-ROM (276 s.). ISBN 978-80-552-1719-2, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020, s. 48-55. https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AED KOPČEKOVÁ, J. – HABÁNOVÁ, M. – GAŽAROVÁ, M. – MRÁZOVÁ, J. 2020. Konzumácia mlieka a mliečnych výrobkov vo vzťahu k lipidovému profilu u žien s kardiovaskulárnymi ochoreniami. In Výživa - človek - zdravie 2020. 1. vyd. 1 CD-ROM (276 s.). ISBN 978-80-552-1719-2, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020, s. 107-113. https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AED HABÁNOVÁ, Marta – JANČICHOVÁ, Kristína – KOPČEKOVÁ, Jana – MRÁZOVÁ, Jana – GAŽAROVÁ, Martina. 2020. Skríning rizikových faktorov kardiovaskulárnych ochorení. In Výživa – človek – zdravie 2020. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre. (2020). s. 62-70. ISBN 978-80-552-2240-0. doi: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AED HOLOVIČOVÁ, Mária – KOPČEKOVÁ, Jana – HABÁNOVÁ, Marta – GAŽAROVÁ, Martina – MRÁZOVÁ, Jana. 2020. Konzumácia rýb a rybích výrobkov u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami. In Výživa – človek – zdravie 2020. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre. (2020). s. 71-78. ISBN 978-80-552-2240-0. doi: https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
AFD MRÁZOVÁ, J. - TOMOVÁ, T. - KOPČEKOVÁ, J. - GAŽAROVÁ, M. 2020.Komparácia životosprávy a antropometrických parametrov študentov stredných škôl. 2020. In Záhradníctvo 2020. 1. vyd. 1 CD-ROM. ISBN 978-80-552-2237-0. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020.
FAI GAŽAROVÁ, Martina, ed. Výživa - človek - zdravie: recenzovaný zborník vedeckých prác Katedry výživy ľudí FAPZ SPU v Nitre [online]. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020, ISBN 978-80-552-1719-2 https://doi.org/10.15414/2020.9788055222400
GII BABINCOVÁ, Nikola. 2020. Analýza príjmu železa u ľudí s anémiou. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 92 s.
GII FUTEJOVÁ, Anna. 2020. Zmeny vybraných parametrov zloženia tela v závislosti od konzumácie mlieka od útleho detstva po súčasnosť. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 108 s.
GII GREGUŠOVÁ, Jana. 2020. Zhodnotenie využitia alternatívnych a štandardných foriem stravovania v predškolských zariadeniach z hľadiska naplnenia nutričných potrieb detí. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 95 s.
GII HALÁMEKOVÁ, Alžbeta. 2020. Kvalita bezlepkovej stravy a bezlepkových výrobkov z nutričného hľadiska. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 64 s.
GII KOČÍKOVÁ, Miroslava. 2020. Vplyv konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov a jej frekvencie na vybrané parametre zloženia tela. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 88 s.
GII MALÁ ŠVECOVÁ, Dominika. 2020. Komparácia životosprávy ľudí s odlišnou profesiou. Diplomová práca, Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 80 s.
AED GAŽAROVÁ, Martina – KRIVOSUDSKÁ, Eleonóra – KOČÍKOVÁ, Miroslava. Celozrnný chlieb vo výžive ľudí a vplyv frekvencie jeho konzumácie na telesnú kompozíciu In Vedecké práce Katedry rastlinnej výroby a trávnych ekosystémov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2020, s. 58-68. (v tlači)
AAB MRÁZOVÁ, Jana - KOPČEKOVÁ, Jana - CHLEBO, Peter - GAŽAROVÁ, Martina - LENÁRTOVÁ, Petra. Význam suplementácie selénu vo výžive ľudí. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 105 s. ISBN 978-80-552-2311-7.
ADC MRÁZOVÁ, Jana – KOPČEKOVÁ, Jana – DEBRECÉNI, Ondrej – HABÁNOVÁ, Marta – JANČICHOVÁ, Kristína. Effect short-term concumtion of pork supplemented by organic selenium on selenium concentration, antioxidant status and lipid parameters of consumers. In Journal of Environmental Science and Health, Part B, 2021 online https://doi.org/10.1080/03601234.2021.1973323
ADM LENÁRTOVÁ, Petra – GAŽAROVÁ, Martina – MRÁZOVÁ, Jana – KOPČEKOVÁ, Jana – HABÁNOVÁ, Marta – CHLEBO, Peter – JANČICHOVÁ, Kristína. 2021. Obesity, smoking status and their relationships in selected population groups. In Roczniki państwowego zakładu higieny (Annals of the national institute of hygiene). Warsaw, Poland : National institute of public health – National institute of hygiene, vol. 72, no. 3, p. 291-299. https://doi.org/10.32394/rpzh.2021.0173
ADM KOPČEKOVÁ, Jana – LENÁRTOVÁ, Petra – MRÁZOVÁ, Jana – GAŽAROVÁ, Martina – HABÁNOVÁ, Marta – JANČICHOVÁ, Kristína. 2021. The relationship between seeds consumption, lipid profile and body mass index among patients with cardiovascular diseases. In Roczniki państwowego zakładu higieny (Annals of the national institute of hygiene). Warsaw, Poland : National institute of public health – National institute of hygiene, vol. 72, no. 2, p. 145-153. https://doi.org/10.32394/rpzh.2021.0159
ADM GAŽAROVÁ, Martina – MEČIAROVÁ, Lucia – MEŇHARTOVÁ, Silvia – BIHARI, Maroš. 2021. Changes of body composition among university students depending on the consumption frequency of selected bakery products. In Roczniki państwowego zakładu higieny (Annals of the national institute of hygiene). Warsaw, Poland : National institute of public health – National institute of hygiene, vol. 72, no. 3, s. 281-290. https://doi.org/10.32394/rpzh.2021.0167
ADN MRÁZOVÁ, Jana – BÖTOŠOVÁ, Soňa – KOPČEKOVÁ, Jana – LENÁRTOVÁ, Petra GAŽAROVÁ, Martina – HABÁNOVÁ, Marta – JANČICHOVÁ, Kristína. 2021. Monitoring of risk factors of cardiovascular diseases in adult men. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences, vol. 15, p. 672-679. ISSN 1337-0960 (online). https://doi.org/10.5219/1641
ADF GAŽAROVÁ, Martina – LORKOVÁ, Marta – HABÁNOVÁ, Marta – HOLOVIČOVÁ, Mária – KOPČEKOVÁ, Jana – MRÁZOVÁ, Jana – LENÁRTOVÁ , Petra. 2021. Differences between anthropometric variables among young women depending on milk fat content. In Acta fytotechnica et zootechnica online, vol. 24, no. 3, s. 243-249. ISSN 1336-9245. https://doi.org/10.15414/afz.2021.24.03.243-249
AED MRÁZOVÁ, Jana – LESOVÁ, Patrícia – KOPČEKOVÁ, Jana – KOLESÁROVÁ, Anna – GAŽAROVÁ, Martina – LENÁRTOVÁ, Petra – HABÁNOVÁ, Marta. 2021. Zmena životného štýlu a úspešnosť liečby odvykania od fajčenia v dospelej populácii. In Výživa - človek - zdravie 2021. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021, s. 217-222. ISBN 978-80-552-2412-1. https://doi.org/10.15414/2021.9788055224121
AED GAŽAROVÁ, Martina – BIHARI, Maroš – ĎURÍKOVÁ, Marianna. 2021. Výskyt rizikových komponentov modelu FINDRISC v závislosti od veku. In Výživa - človek - zdravie 2021. 1. vyd. 315 s. ISBN 978-80-552-2412-1. . Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021, s. 49-56. https://doi.org/10.15414/2021.9788055224121
AED GAŽAROVÁ, Martina – BIHARI, Maroš – ĎURÍKOVÁ, Marianna – LENÁRTOVÁ, Petra – KRIVOSUDSKÁ, Eleonóra – LORKOVÁ, Marta. 2021. Skóre rizika diabetu vo vybranej skupine populácie. In Výživa - človek - zdravie 2021. 1. vyd. 315 s. ISBN 978-80-552-2412-1. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021, s. 57-62. https://doi.org/10.15414/2021.9788055224121
AFC GAŽAROVÁ, Martina. 2021. Zhodnotenie nutričného zloženia bezlepkových výrobkov pomocou Nutri-score. In Hygiena a technologie potravin - L. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 250 s. ISBN 978-80-7305-859-3. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2021, s. 109-114. https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny
AFC GAŽAROVÁ, Martina – LORKOVÁ, Marta – HABÁNOVÁ, Marta – LENÁRTOVÁ, Petra. 2021. Obsah soli v bezlepkových výrobkoch. In Hygiena a technologie potravin - L. Lenfeldovy a Höklovy dny. 1. vyd. 250 s. ISBN 978-80-7305-859-3. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2021, s. 115-119. https://fvhe.vfu.cz/cz/hygiena-a-technologie-potravin-l-lenfeldovy-a-hoklovy-dny
BCI KOPČEKOVÁ, Jana – MRÁZOVÁ, Jana – GAŽAROVÁ, Martina. 2021. Psychológia výživy. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 120 s. ISBN 978-80-552-2310-0.
FAI Výživa - človek - zdravie 2021 [elektronický zdroj]. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 315 s. ISBN 978-80-552-2412-1 https://doi.org/10.15414/2021.9788055224121
GII ALMÁŠIOVÁ, Simona. 2021. Analýza jedálničkov vybraných materských škôl. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Kopčeková, Jana, PhD
GII BIHARI, Maroš. 2021. Zhodnotenie antropometrických parametrov vo vzťahu k obezite a riziku predčasného úmrtia. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita.Školiteľ: Ing. Martina Gažarová, PhD., Ing.Paed.IGIP
GII JAKUŠ, Jana. 2021. Príjem esenciálnych mastných kyselín vo výžive ľudí. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: RNDr. Mrázová Jana, PhD.
GII MEŇHARTOVÁ, Silvia. 2021. Vplyv frekvencie konzumácie vybraných druhov pečiva na antropometrické parametre študentov. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Martina Gažarová, PhD., Ing.Paed.IGIP
GII PAVLÍČEK, Dominik.2021. Komparácia hodnôt antropometrických parametrov medzi športujúcimi a nešportujúcimi ženami. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Martina Gažarová, PhD., Ing.Paed.IGIP
GII ŠILON, Ján. 2021. Využitie vybraných antropometrických a biochemických parametrov pre zhodnotenie zdravotného stavu. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Martina Gažarová, PhD., Ing.Paed.IGIP
GII ZATKULIAKOVÁ, Lucia. 2021. Prieskum informovanosti o superpotravinách a ich konzumácia v náhodne vybranej populácii. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Kopčeková, Jana, PhD.
GII ŽEMLOVÁ, Magdaléna. 2021. Vplyv polohy tela pri antropometrickom meraní na vybrané ukazovatele telesného zloženia. Diplomová práca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. Školiteľ: Ing. Martina Gažarová, PhD., Ing.Paed.IGIP
BCI GAŽAROVÁ, Martina – LENÁRTOVÁ, Petra – KOPČEKOVÁ, Jana. Dietetika a dietológia. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 174 s. ISBN 978-80-552-2458-9
BCI MRÁZOVÁ, Jana – CHLEBO, Peter. Somatológia človeka. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2021. 150 s. ISBN 978-80-552-2457-2

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele excelentne (s dosiahnutím celospoločenských prínosov).

Filter

Filter