Chemická toxikológia - tvorba didaktických pomôcok pre I. II. a III. stupeň vysokoškolského štúdia

Základné informácie

Tematická oblasť: komisia č. 3 pre obsahovú integráciu a diverzifikáciu vysokoškolského štúdia

Názov projektu (slovenský): Chemická toxikológia - tvorba didaktických pomôcok pre I. II. a III. stupeň vysokoškolského štúdia

Názov projektu (anglický): Chemical toxicology for bachelors, masters and PhD degree study

Začiatok riešenia projektu: 2017

Koniec riešenia projektu: 2019

Stav projektu: Ukončený

Číslo projektu: 011SPU-4/2017

Vedúci projektu: prof. Ing. Judita Lidiková, PhD.

Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Pracovisko: Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA

Finančná dotácia z MŠVVaŠ SR v rámci KEGA Kapitálové výdavky v €
Čerpané za celé obdobie riešenia projektu 29 687,00 2 100,00

Zoznam výstupov projektu za celé obdobie riešenia

Publikačná činnosť

Kód kategórie Konkrétny výstup, názov (ISBN, počet strán a i.)
AAA BYSTRICKÁ, Judita - MUSILOVÁ, Janette - KAVALCOVÁ, Petra. Cibuľa kuchynská (Allium Cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 101 s. ISBN 978-80-86380-92-6.
AAA KOVAROVIČ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - HARANGOZO, Ľuboš - TOMÁŠ, Ján - VOLLMANNOVÁ, Alena - BAJČAN, Daniel. Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2018. 98 s. ISBN 978-80-86380-95-7.
ACB BYSTRICKÁ, Judita - MUSILOVÁ, Janette - TREBICHALSKÝ, Pavol - BAJČAN, Daniel - LAZOR, Peter - STANOVIČ, Radovan - TIMORACKÁ, Mária - TOMÁŠ, Ján - TÓTH, Tomáš - VOLLMANNOVÁ, Alena. Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2017. 167 s. ISBN 978-80-552-1727-7.
ADC TÓTH, Tomáš - KOVAROVIČ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - VOLLMANNOVÁ, Alena - MUSILOVÁ, Janette - MICOVÁ, Marianna. The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.). In Acta alimentaria. ISSN 0139-3006, 2018, vol. 47, no. 2, s. 252-258.
ADD TÓTH, Tomáš - BYSTRICKÁ, Judita - TOMÁŠ, Ján - SIEKEL, Peter - KOVAROVIČ, Ján - MICOVÁ, Marianna. Effect of sulphur fertilization on contents of phenolic and sulphuric compounds in onion (Allium cepa L.). In Journal of food and nutrition research. ISSN 1336-8672, 2018, vol. 57, no. 2, s. 170-178.
ADM MICOVÁ, Marianna - BYSTRICKÁ, Judita - KOVAROVIČ, Ján - HARANGOZO, Ľuboš - LIDIKOVÁ, Adriana. Content of bioactive compounds and antioxidant activity in garlic (Allium sativum L.). In Acta agriculturae Slovenica. ISSN 1581-9175, 2018, vol. 111, no. 3, s. 581-597.
ADM KOVAROVIČ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - VOLLMANNOVÁ, Alena - TÓTH, Tomáš - BRINDZA, Jan. Biologically valuable substances in garlic (Allium sativum L.) – A review. In Journal of Central European Agriculture Online. ISSN 1332-9049, 2019, vol. 20, no. 1, s. 292-304.
ADN KOVAROVIČ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - FEHÉR, Alexander - MICOVÁ, Marianna. Evaluation and comparison of bioactive substances in selected species of the genus Allium. In Potravinárstvo Online. ISSN 1337-0960, 2017, vol. 1, no. 1, s. 702-708
ADN MICOVÁ, Marianna - BYSTRICKÁ, Judita - CHLEBO, Peter - KOVAROVIČ, Ján. Garlic (Allium sativum L.) – the content of bioactive compounds. In Potravinárstvo Online. ISSN 1337-0960, 2018, vol. 12, no. 1, s. 405-412
ADN BYSTRICKÁ, Judita - KOVAROVIČ, Ján - MICOVÁ, Marianna - HORVÁTHOVÁ, Jarmila - KONČEKOVÁ, Lýdia - HALMOVÁ, Daniela - LIDIKOVÁ, Adriana. The content of polyphenols, antioxidant activity and macroelements in selected garlic varietes. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2018, vol. 8, no. 1, s. 738-740,
ADN KOVAROVIČ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - MICOVÁ, Marianna - HARANGOZO, Ľuboš - MIŠŠÍK, Juraj - HEGEDŰSOVÁ, Alžbeta. The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 8, no. 4, s. 1072-1075
ADN MICOVÁ, Marianna - URMINSKÁ, Dana - BYSTRICKÁ, Judita - KOVAROVIČ, Ján - HARANGOZO, Ľuboš. The influence of variety on the content of bioactive compounds in garlic (Allium sativum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Online. ISSN 1338-5178, 2019, vol. 8, no. 4, s. 1076-1079
AFC BYSTRICKÁ, Judita - KOVAROVIČ, Ján - TREBICHALSKÝ, Pavol - LICHTNEROVÁ, Helena - MAŤOVÁ, Adriána. Determination of risk elements on the agriculturally used soils in relation to the soil condition and critical value. In SGEM 2019. 1st ed. 799 s. ISBN 978-619-7408-82-9. SGEM. Sofia : STEP92 Technology, 2019, s. 133-140.
AFC BYSTRICKÁ, Judita - KOVAROVIČ, Ján - MUSILOVÁ, Janette - ÁRVAY, Július - HARANGOZO, Ľuboš. The quality of contamination of agriculturally used soils by risk metals in Southern Slovakia. In SGEM 2019. 1st ed. 799 s. ISBN 978-619-7408-82-9. SGEM. Sofia : STEP92 Technology, 2019, s. 553-560.
AFD KOVAROVIČ, Ján - MICOVÁ, Marianna - BYSTRICKÁ, Judita. Vplyv odrody na obsah biologicky aktívnych látok v cibuli kuchynskej (Allium cepa L.) : The influence of variety on the content of bioactive compounds in onion (Allium cepa L.). In Študentská vedecká konferencia 2017. 1. vyd. 550 s. ISBN 978-80-558-1174-1. Študentská vedecká konferencia Fakulty prírodných vied UKF. Nitra Fakulta prírodných vied. 2017, s. 287-294.
AFD BAJČAN, Daniel - VOLLMANNOVÁ, Alena - TÓTH, Tomáš - TOMÁŠ, Ján - BYSTRICKÁ, Judita - MUSILOVÁ, Janette - TIMORACKÁ, Mária. Antioxidačná aktivita, obsah polyfenolov a farba slovenských vín Cabernet Sauvignon. In Agrokonfera. 1. vyd. [89] s. ISBN 978-80-557-1321-2. Agrokonfera. Nitra : Garmond, 2017, s. 16-27.
AFD KOVAROVIČ, Ján - MICOVÁ, Marianna - TÓTH, Tomáš - BYSTRICKÁ, Judita - ŠIATKOVSKÝ, Oliver. Zdraviu prospešné látky v Arónii čiernoplodej (Aronia melanocarpa L.). In Agrokonfera. 1. vyd. [89] s. ISBN 978-80-557-1321-2. Agrokonfera. Nitra : Garmond, 2017, s. 51-62.
AFD MICOVÁ, Marianna - KOVAROVIČ, Ján - TÓTH, Tomáš - BYSTRICKÁ, Judita - ŠIATKOVSKÝ, Oliver. Zdraviu prospešné látky v cesnaku kuchynskom (Allium sativum L.). In Agrokonfera. 1. vyd. [89] s. ISBN 978-80-557-1321-2. Agrokonfera. Nitra : Garmond, 2017, s. 63-74.
AFD TÓTH, Tomáš - BYSTRICKÁ, Judita - ŠIATKOVSKÝ, Oliver - BAJČAN, Daniel - VOLLMANNOVÁ, Alena - MICOVÁ, Marianna - KOVAROVIČ, Ján - HRSTKOVÁ, Miroslava. Bioaktívne látky v rôznych odrodách cibule kuchynskej. In Agrokonfera. 1. vyd. [89] s. ISBN 978-80-557-1321-2. Agrokonfera. Nitra : Garmond, 2017, s. 75-87.
AFH TÓTH, Tomáš - FÜLÖP, Peter - KOPERNICKÁ, Miriama - MICOVÁ, Marianna - KOVAROVIČ, Ján - ŠIATKOVSKÝ, Oliver - BYSTRICKÁ, Judita - TOMÁŠ, Ján - KOLESÁROVÁ, Adriana - TREBICHALSKÝ, Pavol. Polyphenols in cocoa powders. In Book of abstracts and posters of the 12th international scientific conference Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. 1st ed. [129] s. ISBN 978-80-552-1669-0. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2017

Záverečné hodnotenie príslušnej komisie KEGA

Splnil ciele výborne.

Filter

Filter