potraviny a technológie v gastronómii

Detail študijného programu

Kód: 136212
UIPŠ kód: 4170R08
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Miesto štúdia:
Povolené miesta štúdia:
Forma štúdia: denná
Stupeň štúdia: 1.
Titul: bakalár, Bc.
Dĺžka štúdia: 3
Študijný odbor: potravinárstvo
Jazyky poskytovania: slovenský jazyk
Profesijne orientovaný: nie
Spoločný študijný program: nie
Prvá akreditácia: 25.08.2016
Akreditácia do:
Pozastavenie od:
Text rozhodnutia: Priznanie - bez ČO
Dátum posledného vydaného rozhodnutia: 11.10.2018
Číslo rozhodnutia: 2018/13266:13-15A0

Ponuka štúdia študijného programu

Rozhodnutia MŠVVaŠ SR

Dátum rozhodnutia: 09.08.2016
Číslo rozhodnutia: 2016-19490/32268:2-15A0
Text rozhodnutia: Priznanie - s ČO (§ 83 ods. 7)
Dátum právoplatnosti: 25.08.2016
Dátum časového obmedzenia do: 31.08.2019
Správa:
Sprievodný text:
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Študijný program: potraviny a technológie v gastronómii
Študijný odbor: spracovanie poľnohospodárskych produktov
Študijný odbor:
Miesto štúdia:
Povolené miesta štúdia:
Dátum rozhodnutia: 11.10.2018
Číslo rozhodnutia: 2018/13266:13-15A0
Text rozhodnutia: Priznanie - bez ČO
Dátum právoplatnosti: 05.11.2018
Dátum časového obmedzenia do:
Správa:
Sprievodný text:
Vysoká škola: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Študijný program: potraviny a technológie v gastronómii
Študijný odbor: spracovanie poľnohospodárskych produktov
Študijný odbor:
Miesto štúdia:
Povolené miesta štúdia:

Späť