potraviny a technológie v gastronómii
Detail študijného programu
Kód: | 136212 |
---|---|
UIPŠ kód: | 4170R08 |
Vysoká škola: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Miesto štúdia: | |
Povolené miesta štúdia: | |
Forma štúdia: | denná |
Stupeň štúdia: | 1. |
Titul: | bakalár, Bc. |
Dĺžka štúdia: | 3 |
Študijný odbor: | potravinárstvo |
Jazyky poskytovania: | slovenský jazyk |
Profesijne orientovaný: | nie |
Spoločný študijný program: | nie |
Prvá akreditácia: | 25.08.2016 |
Akreditácia do: | |
Pozastavenie od: | |
Text rozhodnutia: | Priznanie - bez ČO |
Dátum posledného vydaného rozhodnutia: | 11.10.2018 |
Číslo rozhodnutia: | 2018/13266:13-15A0 |
Rozhodnutia MŠVVaŠ SR
Dátum rozhodnutia: | 09.08.2016 |
---|---|
Číslo rozhodnutia: | 2016-19490/32268:2-15A0 |
Text rozhodnutia: | Priznanie - s ČO (§ 83 ods. 7) |
Dátum právoplatnosti: | 25.08.2016 |
Dátum časového obmedzenia do: | 31.08.2019 |
Správa: | |
Sprievodný text: | |
Vysoká škola: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Študijný program: | potraviny a technológie v gastronómii |
Študijný odbor: | spracovanie poľnohospodárskych produktov |
Študijný odbor: | |
Miesto štúdia: | |
Povolené miesta štúdia: |
Dátum rozhodnutia: | 11.10.2018 |
---|---|
Číslo rozhodnutia: | 2018/13266:13-15A0 |
Text rozhodnutia: | Priznanie - bez ČO |
Dátum právoplatnosti: | 05.11.2018 |
Dátum časového obmedzenia do: | |
Správa: | |
Sprievodný text: | |
Vysoká škola: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Študijný program: | potraviny a technológie v gastronómii |
Študijný odbor: | spracovanie poľnohospodárskych produktov |
Študijný odbor: | |
Miesto štúdia: | |
Povolené miesta štúdia: |