XVII. Vedecká konferencia študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 25.04.2019 |
Miesto podujatia: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
Usporiadateľ: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
Odborný gestor podujatia: | prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.; doc. Ing. Alica Bobková, PhD. |
Odkaz na stránku konferencie: | http://sites.google.com/view/svkfbp/student-conference-of-fbfs |
Kľúčové slová: | biológia agrobiotechnológie potraviny bezpečnosť potravín |
Rokovací jazyk: | Anglický Český Slovenský |
Hlavný cieľ
Cieľom konferencie je súťažná prezentácia individuálnych a kolektívnych vedeckých prác študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia. Odprezentované príspevky budú vo forme rozšírených abstraktov publikované v online publikácií v recenzovanom zborníku abstraktov.
Tématické okruhy
Sekcie:
1. Kvalita a spracovanie surovín a potravín rastlinného pôvodu
2. Kvalita a spracovanie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
3. Kontrola a bezpečnosť potravového reťazca
4. Aplikovaná biológia
5. Agrobiotechnológie
Ďalšie informácie
Dôležité termíny:
Uzávierka registrácie: 22. 3. 2019
Uzávierka odoslania abstraktov: 5. 4. 2019
Registrácia študentov prebieha na stránke: https://sites.google.com/view/svkfbp/registration-registracia
Abstrakty príspevkov vypracované podľa priloženého vzoru a vložené do šablóny je potrebné poslať elektronicky do 5. 4. 2019 na adresu: studentconferencefbfs@gmail.com
Oprava abstraktu po recenzii: do 19.4.2019.
Účasť na konferenciu nie je spoplatnená.
KONTAKT:
Sekretariát konferencie: doc. Ing. Jana Maková, PhD.
tel.: +421 (0)37-641 4434 e-mail: jana.makova@uniag.sk
Posledná aktualizácia: 12.03.2019 14:31