XVI. vedecká konferencia študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodou účasťou

Forma podujatia: Konferencia
Termín konania: 25.04.2018
Miesto podujatia: Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre
Usporiadateľ: Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre
Odborný gestor podujatia: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD., prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.
Odkaz na stránku konferencie: http://sites.google.com/site/studentconferencefbfs
Kľúčové slová: biológia agrobiotechnológie potraviny bezpečnosť potravín
Rokovací jazyk: Anglický
Český
Slovenský

Hlavný cieľ

Cieľom konferencie je súťažná prezentácia individuálnych a kolektívnych vedeckých prác študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia. Odprezentované príspevky budú vo forme rozšírených abstraktov publikované v online publikácií v recenzovanom zborníku abstraktov.

Tématické okruhy

Sekcie: 1. Kvalita a spracovanie surovín a potravín rastlinného pôvodu 2. Kvalita a spracovanie surovín a potravín živočíšneho pôvodu 3. Kontrola a bezpečnosť potravového reťazca 4. Aplikovaná biológia 5. Agrobiotechnológie

Ďalšie informácie

Dôležité termíny Uzávierka registrácie: 16. 3. 2018 Uzávierka odoslania abstraktov: 29. 3. 2018 Registrácia študentov prebieha na stránke: https://sites.google.com/site/studentconferencefbfs/registration-registracia Abstrakty príspevkov vypracované podľa priloženého vzoru a vložené do šablóny je potrebné poslať elektronicky do 29. 3. 2018 na adresu: studentconferencefbfs@gmail.com Sekretariát konferencie: doc. Ing. Jana Maková, PhD. tel.: +421 (0)37-641 4434 e-mail: jana.makova@uniag.sk

Informáciu o podujatí vložil:
doc. Ing. Jana Maková, PhD. (Jana.Makova@uniag.sk)
Posledná aktualizácia: 20.02.2018 10:01

Filter

Ste organizátorom konferencie alebo seminára a máte záujem pridať ho k nám?

Pridať podujatie