XVI. Vedecká konferencia "Bezpečnosť a kontrola potravín"
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 28.03.2019 - 29.03.2019 |
Miesto podujatia: | PARK hotel, Piešťany |
Usporiadateľ: | Katedra hygieny a bezpečnosti potravín Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
Odborný gestor podujatia: | prof. Ing. Jozef Golian, Dr., SPU Nitra |
Odkaz na stránku konferencie: | https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-bezpecnost-a-kontrola-potravin/ |
Kľúčové slová: | kontrola a bezpečnosť potravín potravinárska analýza autentifikácia potravín hodnotenie potravín |
Rokovací jazyk: | Anglický Český Slovenský |
Hlavný cieľ
Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Tématické okruhy
- kontrola a bezpečnosť potravín
- potravinárska analýza
- autentifikácia a vysledovateľnosť potravín, alergénov a kontaminantov
- analýza a hodnotenie potravín novými metódami
Ďalšie informácie
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej voblasti potravinárstva, potravinárskych aanalytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.
Organizačný výbor konferencie
prof. Ing. Jozef Golian
Dr. doc. Ing. Radoslav Židek, PhD.
prof. Ing. Mária Angelovičová, CSc.
Ing. Ľubomír Belej, PhD.
doc. Ing. Martina Fikselová, PhD.
Ing. Jozef Čapla, PhD.
doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Ing. Jozef Čurlej, PhD.
doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.
MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD.
Ing. Alica Bobková, PhD.
Ing. Peter Zajác, PhD.
Ing. Dagmar Kozelová, PhD.
PaedDr. Silvia Jakabová, PhD.
Mgr. Ľubica Vaňová
Ing. Jela Denkerová
Ing. Zuzana Drdolová
Ing. Lucia Benešová
Ing. Mgr. Milo Bystrický
Ing. Bohdana Hrbáčková
Vedecký výbor konferencie
prof. Ing. Ján Tomáš, CSc., SPU Nitra
doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, CSc., VFU Brno, ČR
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., SPU Nitra
prof. Dr. Teresa Fortuna, D.Sc., FFT, UR Krakow, PL
prof. Ing. Mária Angelovičová, CSc., SPU Nitra
Dr. hab. inž. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz,FFT,UR Krakow, PL
prof. MVDr. Jozef Bíreš, DrSc., ŠVPS SR Bratislava
prof. Tadeusz Trziszka, Ph.D.,D.Sc. Wroclav University, PL
prof. Ing. Ján Šajbidor, DrSc., STU Bratislava
prof. Ing. František Buňka, Ph.D., UTB Zlín, ČR
prof. Ing. Peter Šimko, DrSc., STU Bratislava
doc. Ing. Ján Pánek, Ph.D., VŠCHT Praha, ČR
prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD., STU Bratislava
prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc., VŠOH Brno,ČR
prof. MVDr. Peter Turek, PhD., UVLF Košice
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, CSc., MENDELU Brno, ČR
prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD., UVLF Košice
prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D., VFU Brno, ČR
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD., SPU Nitra
doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., ČZU Praha, ČR
doc. RNDr. Peter Siekel, CSc., VÚP Bratislava
doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D., VUT Brno, ČR
doc. Ing. Roman Labuda, PhD., Labo Vet GmbH Vienna, Rakúsko
doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D., University Pardubice, ČR
prof. Dr. Irina Chernukha, Russian Meat Research Institute, Moscow, Rusko
doc. MVDr. Jan Bardoň, Ph.D., SVÚ Olomouc, ČR
doc. MVDr. Josef Kameník, Ph.D., VFU Brno, ČR
Na konferenciu je možné sa prihlásiť cez prihlasovací formulár na www.bezpecnostpotravin.sk do 10. 2. 2019.
Vložné
Vložné: 140,- Eur zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, spoločenský večer a obedy.
Vložné je potrebné uhradiť do 10. 2. 2018.
Potvrdenie o zaplatení vložného treba predložiť pri prezentácii,
úhrada vložného priamo na mieste pri prezentácii bude možná len vo
výnimočných prípadoch.
Podrobný program konferencie bude prihláseným účastníkom poslaný do 28.2.2019
Kontakt
prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU Nitra, Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra
Tel.: 037/6414 325, e-mail: Jozef.Golian@uniag.sk
Posledná aktualizácia: 28.01.2019 10:50