Potraviny a udržateľný prístup
Forma podujatia: | Seminár › Domáci (v SR) |
---|---|
Termín konania: | 22.06.2021 |
Miesto podujatia: | S-pavilón, FEM SPU v Nitre |
Usporiadateľ: | FEM, SPU v Nitre |
Odborný gestor podujatia: | FEM, SPU v Nitre |
Konané pod záštitou: | FEM, SPU v Nitre |
Odkaz na stránku konferencie: | https://fem.uniag.sk/files/fem/documents/aktuality/rok2021/maj/suscof%20pozvanka%202021%20seminar%20finale.pdf |
Kľúčové slová: | udržateľná spotreba potravín zdravá výživa potravinový odpad |
Rokovací jazyk: | Slovenský |
Hlavný cieľ
Predmetom seminára je prezentácia výsledkov projektového výskumu o situácii na Slovensku
a v ďalších európskych krajinách v oblasti udržateľnej spotreby potravín, prístupov
spotrebiteľov k potravinám, zdravá výživa a životnému štýlu a problematike potravinového odpadu v celej vertikále.
Tématické okruhy
- udržateľná spotreba potravín
- prístupy spotrebiteľov k potravinám
- zdravá výživa a životný štýl
- problematika potravinového odpadu
Ďalšie informácie
Seminár bude obohatený o vystúpenie odborníkov na výživu a fitness, lokálnych producentov potravín, zástupcov obchodných sietí a verejného stravovania.
Svoj názor na aktuálnu problematiku odprezentujú aj študenti FEM študijného programu „Agrárny obchod a marketing“ prostredníctvom krátkych videoprezentácií.
Registrácie na podujatie do 15. júna 2021 na adrese: petra.hargasova@uniag.sk
Podujatie je určené pre odbornú a laickú verejnosť (prezenčná forma).
Záujemcovia o podujatie z radov SPU v Nitre sa môžu zúčastniť podujatia prostredníctvom
MS TEAMS (aj tu je potrebná registrácia).
Posledná aktualizácia: 14.06.2021 17:24