Potraviny a udržateľný prístup

Forma podujatia: Seminár › Domáci (v SR)
Termín konania: 22.06.2021
Miesto podujatia: S-pavilón, FEM SPU v Nitre
Usporiadateľ: FEM, SPU v Nitre
Odborný gestor podujatia: FEM, SPU v Nitre
Konané pod záštitou: FEM, SPU v Nitre
Odkaz na stránku konferencie: https://fem.uniag.sk/files/fem/documents/aktuality/rok2021/maj/suscof%20pozvanka%202021%20seminar%20finale.pdf
Kľúčové slová: udržateľná spotreba potravín zdravá výživa potravinový odpad
Rokovací jazyk: Slovenský

Hlavný cieľ

Predmetom seminára je prezentácia výsledkov projektového výskumu o situácii na Slovensku
a v ďalších európskych krajinách v oblasti udržateľnej spotreby potravín, prístupov
spotrebiteľov k potravinám, zdravá výživa a životnému štýlu a problematike potravinového odpadu v celej vertikále.

 

Tématické okruhy

  • udržateľná spotreba potravín
  • prístupy spotrebiteľov k potravinám
  • zdravá výživa a životný štýl
  • problematika potravinového odpadu 

Ďalšie informácie

Seminár bude obohatený o vystúpenie odborníkov na výživu a fitness, lokálnych producentov potravín, zástupcov obchodných sietí a verejného stravovania.

Svoj názor na aktuálnu problematiku odprezentujú aj študenti FEM študijného programu „Agrárny obchod a marketing“ prostredníctvom krátkych videoprezentácií.

Registrácie na podujatie do 15. júna 2021 na adrese: petra.hargasova@uniag.sk
Podujatie je určené pre odbornú a laickú verejnosť (prezenčná forma).

Záujemcovia o podujatie z radov SPU v Nitre sa môžu zúčastniť podujatia prostredníctvom

MS TEAMS (aj tu je potrebná registrácia).

Posledná aktualizácia: 14.06.2021 17:24

Filter

Ste organizátorom konferencie alebo seminára a máte záujem pridať ho k nám?

Pridať podujatie