Potravinové právo 2023
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 15.06.2023 - 16.06.2023 |
Miesto podujatia: | Hotel Zochova Chata**** v Modre |
Usporiadateľ: | Právnická fakulta Trnavskej univerzity v Trnave, Potravinárska komora Slovenska |
Odborný gestor podujatia: | Medzinárodný vedecký a programový výbor |
Konané pod záštitou: | Právnická fakulta Trnavskej univerzity v Trnave, Potravinárska komora Slovenska |
Odkaz na stránku konferencie: | https://potravinovepravo.sk |
Kľúčové slová: | potravinárska legislatíva |
Rokovací jazyk: |
Hlavný cieľ
III. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie o potravinárskej legislatíve a práve.
Stretnutie hlavných aktérov zapojených do potravinárskej legislatívy a aplikácie potravinového práva v československom priestore. Podujatie, ktoré vám poskytne pohľad na výklad potravinového práva sudcami, zamestnancami kontrolných orgánov, zástupcami akademickej obce, ako aj potravinárskej praxe na jednom mieste.
3. ročník konferencie sa uskutoční v spolupráci s Potravinářskou komorou České republiky.
Tématické okruhy
- Aktuálne informácie o potravinárskej legislatíve z prvej ruky.
- Skúsenosti s aplikáciou potravinového práva od odborníkov z praxe.
- Diskusia medzi kľúčovými aktérmi potravinárskej legislatívy a práva.
- Networking s viac ako 100 ďalšími účastníkmi konferencie.
- Prehľad nových predpisov potravinového práva na jednom mieste.
Ďalšie informácie
Na konferencii sa zúčastňujú
Zástupcovia potravinárskej a právnej vedy a praxe, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinárskou legislatívou a potravinovým právom, najmä
- výrobcovia a distribútori potravín
- obchod s potravinami
- orgány úradnej kontroly potravín
- zástupcovia súdnictva a advokácie
- predstavitelia štátnych orgánov
- členovia akademickej obce
KONTAKT
Mgr. Emília Farkašová
Office Manager
pks@pks.sk
+ 421 902 899 149
Potravinárska komora Slovenska
Einsteinova 3817/19
851 01 Bratislava
IČO: 36065803
DIČ: 2021615629
IČ DPH: SK2021615629
Posledná aktualizácia: 26.05.2023 18:20