HYGIENA ALIMENTORUM XLII
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 18.05.2022 - 20.05.2022 |
Miesto podujatia: | Hotel Patria**** - Štrbské Pleso, Slovenská republika |
Usporiadateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín |
Odborný gestor podujatia: | prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD. (UVLF v Košiciach) |
Konané pod záštitou: | Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky |
Odkaz na stránku konferencie: | https://hygiena-alimentorum.uvlf.sk/ |
Kľúčové slová: | zdravotná bezpečnosť kvalita potraviny hydina zverina ryby vajcia med |
Rokovací jazyk: | Anglický Slovenský |
Hlavný cieľ
Hlavným zameraním 42. ročníka medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM XLII je prezentácia aktuálnych poznatkov o zdravotnej bezpečnosti a kvalite hydinového mäsa, výrobkov z hydinového mäsa, vajec, vaječných výrobkov, produktov rybolovu, zveriny z voľne žijúcej a farmovej zveri a medu. V posterovej sekcii môžu byť prezentované aktuálne poznatky o zdravotnej bezpečnosti a kvalite aj ostatných potravinových komodít.
Súčasťou konferencie bude aj „Súťaž o najlepšie hydinové párky a hydinovú šunku konferencie Hygiena Alimentorum XLII“.
Tématické okruhy
ZDRAVOTNÁ BEZPEČNOSŤ A KVALITA PRODUKTOV HYDINY, RYBOLOVU A ZVERINY – AKTUÁLNE PROBLÉMY A TRENDY
Ďalšie informácie
Organizátori:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Národný kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s EFSA
Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky
Únia hydinárov Slovenska
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske
a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
Účastnícky poplatok:
Účastnícky poplatok pre aktívnych a pasívnych účastníkov (150,00 €) zahŕňa náklady na organizáciu a technické zabezpečenie, prenájom miestností a audiovizuálnej techniky, vydanie zborníka abstraktov, vydanie recenzovaného elektronického zborníka príspevkov (na USB), preklad konferenčných materiálov, simultánne tlmočenie prednášok (v prvý deň prednášok), obed a účasť na spoločenskom večeri dňa 19. mája 2022.
Informáciu o podujatí vložil:
MVDr. Boris Semjon, PhD. (boris.semjon@uvlf.sk)
Posledná aktualizácia: 05.04.2022 18:37