FoodBioTech

Forma podujatia: Konferencia › Medzinárodná (v SR alebo v ČR v svetovom jazyku)
Termín konania: 16.09.2019 - 18.09.2019
Miesto podujatia: Nitra, Dolné Krškany, Hotel Viliam Fraňo
Usporiadateľ: Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU v Nitre
Odborný gestor podujatia: prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD.
Odkaz na stránku konferencie: http://fbtcon.fbp.uniag.sk/home
Kľúčové slová: potravinárstvo biotechnológie biológia
Rokovací jazyk: Anglický

Hlavný cieľ

Biotechnológia je jedným z nových inovatívnych zdrojov pre ľudskú výživu, zdravie a bezpečnosť životného prostredia, čo ovplyvňuje zámer konferencie.

Cieľom konferencie je prezentovať aktuálne výsledky v oblasti kvality, bezpečnosti a hygieny surovín a hygieny potravín, rastlín, zvierat a tiež mikrobiálnej biotechnológie, genetických zdrojov, molekulárnych markerov vlastností s perspektívou šľachtenia a kvality produkcie.

Tématické okruhy

Biotechnológie a biológia  

Technológia a kvalita potravín  

Hygiena a bezpečnosť potravín  

Zdravie a rizikové faktory  

Inovatívne trendy v potravinárskom priemysle  

Demonštračný deň EIT (workshop pre začínajúcich podnikateľov s odbornou prípravou a súťažou)  

Úloha biohospodárstva v potravinovom reťazci (workshop)  

Sekcia mladých vedcov  

Ďalšie informácie

Demonštračný deň EIT (workshop pre začínajúcich podnikateľov s odbornou prípravou a súťažou)

Úloha biohospodárstva v celom reťazci potravinových hodnôt: budovanie mostov medzi zúčastnenými stranami (workshop)

MLADÉ VEDECKÉ ZASADNUTIE

Informáciu o podujatí vložil:
Ing. Eva Piecková, (eva.pieckova@uniag.sk)
Posledná aktualizácia: 10.05.2019 12:51

Filter

Ste organizátorom konferencie alebo seminára a máte záujem pridať ho k nám?

Pridať podujatie