FoodBioTech
Forma podujatia: | Konferencia › Medzinárodná (v SR alebo v ČR v svetovom jazyku) |
---|---|
Termín konania: | 16.09.2019 - 18.09.2019 |
Miesto podujatia: | Nitra, Dolné Krškany, Hotel Viliam Fraňo |
Usporiadateľ: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva, SPU v Nitre |
Odborný gestor podujatia: | prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. |
Odkaz na stránku konferencie: | http://fbtcon.fbp.uniag.sk/home |
Kľúčové slová: | potravinárstvo biotechnológie biológia |
Rokovací jazyk: | Anglický |
Hlavný cieľ
Biotechnológia je jedným z nových inovatívnych zdrojov pre ľudskú výživu, zdravie a bezpečnosť životného prostredia, čo ovplyvňuje zámer konferencie.
Cieľom konferencie je prezentovať aktuálne výsledky v oblasti kvality, bezpečnosti a hygieny surovín a hygieny potravín, rastlín, zvierat a tiež mikrobiálnej biotechnológie, genetických zdrojov, molekulárnych markerov vlastností s perspektívou šľachtenia a kvality produkcie.
Tématické okruhy
Biotechnológie a biológia
Technológia a kvalita potravín
Hygiena a bezpečnosť potravín
Zdravie a rizikové faktory
Inovatívne trendy v potravinárskom priemysle
Demonštračný deň EIT (workshop pre začínajúcich podnikateľov s odbornou prípravou a súťažou)
Úloha biohospodárstva v potravinovom reťazci (workshop)
Sekcia mladých vedcov
Ďalšie informácie
Demonštračný deň EIT (workshop pre začínajúcich podnikateľov s odbornou prípravou a súťažou)
Úloha biohospodárstva v celom reťazci potravinových hodnôt: budovanie mostov medzi zúčastnenými stranami (workshop)
MLADÉ VEDECKÉ ZASADNUTIE
Informáciu o podujatí vložil:
Ing. Eva Piecková, (eva.pieckova@uniag.sk)
Posledná aktualizácia: 10.05.2019 12:51