Dagene 2019 - “Animal genetic resources for regional food”
Forma podujatia: | Konferencia › S medzinárodnou účasťou |
---|---|
Termín konania: | 29.05.2019 - 01.06.2019 |
Miesto podujatia: | kaštieľ Topoľčianky |
Usporiadateľ: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum - Výskumný ústav živočíšnej výroby Nitra v spolupráci s Fakultou biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
Odborný gestor podujatia: | koordinátor podujatia - prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc. |
Odkaz na stránku konferencie: | https://www.uniag.sk/sk/oznamy-reader/items/konferencia-o-%C5%BEivo%C4%8D%C3%AD%C5%A1nych-genetick%C3%BDch-zdrojoch-dagene-2019/ |
Kľúčové slová: | živočíšne genetické zdroje regionálne potraviny |
Rokovací jazyk: | Anglický |
Hlavný cieľ
Konferencia je zameraná na problematiku živočíšnych genetických zdrojov najmä krajín v povodí rieky Dunaj.
Tématické okruhy
Actual topic: "Animal genetic resources for regional food"
Ďalšie informácie
The preliminary program
May 29th 2019 Arrival 15:00 - 18:00 Castle in Topolčianky (near to Nitra), Slovakia
May 30th 2019 9:00-16:00 Opening of Annual Meeting Presentation of scientific papers and posters.
May 31st 2019 8:00-18:00 Technical tour (visit of more farms with autochthonous breeds and variants) Farewell
June 1st 2019 (optional) 10:00 Departure
Accommodation booking by e-mail only to: peter.chrenek@uniag.sk chrenekp@vuzv.sk
Registration Fees
Registration 80.-Euro
PhD student 50.-Euro
Registration (conference) fee can be paid at the registrationdesk bycash only.
Viac informácií na webe http://www.vuzv.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=754:dagene-2019-topoianky&catid=41&Itemid=148
Posledná aktualizácia: 20.02.2019 09:35