Na akademický rok 2025/2026 je otváraných 8 študijných programov
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Ing., Anglický)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Ing.)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Bezpečnosť a kontrola potravín
(denná, Bc.)Absolvent ovláda problematiku všeobecných hygienických požiadaviek na podmienky, ktoré musia potravinárske podniky, sklady a predajne splniť, špeciálne hygienické požiadavky na hygienu výroby…
Do podania prihlášky ostáva 7 dní. -
Bezpečnosť a kontrola potravín /2014/
(externá, Bc.)Absolvent ovláda problematiku všeobecných hygienických požiadaviek na podmienky, ktoré musia potravinárske podniky, sklady a predajne splniť, špeciálne hygienické požiadavky na hygienu výroby…
Do podania prihlášky ostáva 7 dní. -
Bezpečnosť a kontrola potravín /2014/
(externá, Ing.)Absolvent ovláda princípy mikrobiologickej a chemickej bezpečnosti potravín horizontálne aj vertikálne, uplatňovanie integrovaného prístupu z farmy po stôl a od stola po farmu. Zabezpečuje a riadi…
-
Technológia potravín
(denná, Ing.)Absolvent študijného programu Technológia potravín využíva poznatky zo súčasného stavu vedeckého poznania v oblasti analytických metód hodnotenia kvality surovín a potravín, mikrobiológie potravín,…
-
Technológia potravín
(denná, PhD.)Absolvent je pripravený na samostatnú tvorivú vedeckú činnosť a súvisiace aktivity v oblasti agropotravinárskeho výskumu, vývoja a vzdelávania. Ovláda najnovšie vedecké metódy základného i…
-
Technológia potravín (2014)
(externá, PhD.)Absolvent je pripravený na samostatnú tvorivú vedeckú činnosť a súvisiace aktivity v oblasti agropotravinárskeho výskumu, vývoja a vzdelávania. Ovláda najnovšie vedecké metódy základného i…